• Новинка
Магнити Малък Магнит за хладилник, 25 бр. Магнити за хладилник, Мултифункционален Малка Неодимовый Магнит за Бродерия, Силни Офис Магнити, Магнити за бяла дъска, Сре?

Магнити Малък Магнит за хладилник, 25 бр. Магнити за хладилник, Мултифункционален Малка Неодимовый Магнит за Бродерия, Силни

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Мощни магнити HHOOMY широко се използват в компютрите, коммуникационном оборудване, электроакустическом оборудване, магнитни машини, двигатели, пътници и много другиМагнити за хладилник ежедневна употреба, за офис, клас, училище, наука, бродерия, бижута, снимки, висящи икони-бутоньерок, висящи метални джаджи, висящи кухненски аксесоари и така нататък. х магнити за хладилник. 1 Опаковъчна кутия.Стойте далеч от пейсмейкъри.Всички магнити могат да отлепване и да се счупят, но ако се използват правилно те могат продължи цял живот.Ако магнит скололся или спукани, моля, изхвърлете го и не се използва, тъй като парчетата все още са магнитни.Лежеше си нещата по местата и леко виси им у дома.Държач за ключове със собствените си ръце върху метална повърхност.Пазете списъци със задачи, брошури и сметките за електричество на вратата на хладилника.Трайност - Магнити имат висока устойчивост на размагнетизиране, корозия и окисляване.С постоянни магнити, с високо съдържание на редки земни елементи от неодимов N48, по-лек, гъвкав магнит.елегантна повърхност, никога не ръждясва.Материал - Магнити са изработени от неодимов, желязо, бор (Nd Fe B) и никелевого сребро с матова повърхност.Мултифункционалност - Безброй начини да се реорганизира и да опрости живота си.Организирайте своите инструменти, козметика, декорация, кухня, офис, училище, класна стая.Има толкова много начини за използване на магнити. 100% гаранция за качество - гаранция 2 години!. ✔ Тези магнити могат да помогнат да се задържите доклад за данните или картина на борда, за по-удобно обяснение. ✔ Вие също можете да се съхранява на малки метални предмети, като например скоби и скоби.

Подробности

Подобни продукти в категория