• Новинка
Твердосплавная Слот за 6 бр./компл. Направи различни съоръжения Тренировка Обрат-Бормашина Домакински Щамповане на Метал Дървообработване Сканиране, богат на функ

Твердосплавная Слот за 6 бр./компл. Направи различни съоръжения Тренировка Обрат-Бормашина Домакински Щамповане

Buyers rating:
BGN 10.61

Налично

Отличаващ се с висока устойчивост извивката и износоустойчивост, специално се използва за рязане с висока твърдост и висока скорост -Продуктът е с остри ръбове и висока производителност на пробиване. -6 най-често използваните размери, за да отговори на всички ваши нужди. Център на продукта е с остри парченца, с помощта на тренировка може да продължи да пробия хоризонтално след пробиване. -Подходящ за рязане на твърди метали, като неръждаема стомана и чугун, както и дърво, алуминиеви сплави и други по-меки метали, включително плочки, бетон, керамични плочки, тухли, дърво, пластмаси, стъкло, каменна зидария и т. С висока устойчивост извивката и износоустойчивост, специално се използва за рязане с висока твърдост и висока скорост. -Продуктът е с остри ръбове и висока производителност на пробиване. -6 най-често използваните размери, за да отговори на всички ваши нужди. Център на продукта е с остри парченца, с помощта на тренировка може да продължи да пробия хоризонтално след пробиване. -Подходящ за рязане на твърди метали, като неръждаема стомана и чугун, както и дърво, алуминиеви сплави и други по-меки метали, включително плочки, бетон, керамични плочки, тухли, дърво, пластмаси, стъкло, каменна зидария и др Fresa подходящ за странично смилане, торцевого смилане, чистовой обработка и т., Подходящ за въглеродна стомана, мека легирана стомана, die стомана, инструментална стомана, желязо, титан, алуминий и т.-Продуктът е с остри ръбове и висока производителност на пробиване.-6 най-често използваните размери, за да отговори на всички ваши нужди.-Център на продукта е с остри парченца, с помощта на тренировка може да продължи да пробия хоризонтално след пробиване.-Подходящ за рязане на твърди метали, като неръждаема стомана, чугун, както и дърво, алуминий, сплави и други по-меки метали, включително плочки, бетон, керамични плочки, тухли, дърво, пластмаси, стъкло, каменна зидария и т. Параметри : Материал : 4241 быстрорежущая стомана Размер : 3 мм/4 мм/ 5 мм/6 мм/6.

Подробности

Material:
4241 high speed steel
Size:
3mm/4mm/5mm/6mm/6.5mm/8mm
Package Included:
6 x twist drill bits:
notes:
1. Manual measurement, please allow 1~3mm error, thank you.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as the picture. :

Подобни продукти в категория