• Новинка
Съединители Мрежа Набор от инструменти, 12-port Комутираща панел CAT6 RJ-45 Мрежова Стойка За закрепване на стена за монтиране на стена O5Z8 - (Цвят: Черен)

Съединители Мрежа Набор от инструменти, 12-port Комутираща панел CAT6 RJ-45 Мрежова Стойка За закрепване на стена за монтиране

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Характеристики : 1100% чисто нов и високо качество. Комутираща панел за стенен монтаж и монтаж на багажник идва с 12 порта 3. Компактен, с висока плътност (12 пристанища), 4. Черна стомана с електростатично прахово покритие. Осигурете колкото се може повече подключений6.Етикетът преди всяко пристанище, за да може лесно да се идентифицира всеки от тях. В задната част На устройството има цветна маркировка, която позволява да се класифицира подходящи кабели, които може да се свърже.Комутираща панел CAT6 за стенен монтаж и монтаж в rack Vertical 110 сертифицирана, така че можете да увеличите скоростта на полагане на кабели Cat6 във вашата мрежа.Лесна употреба : Тип : Съединителната лента CAT6 за стенен монтаж и монтаж в rack Брой портове : 12 отделни пристанища cat6 на предната страна.След като се проправя кабели с една ръка, вие просто кука ги и преминете на друга.Това е много бързо и лесно решение за подмяна на устройства по всяко време.Освен това, с пронумерованными порта, лесно можете да следите какво и къде е свързана, за по-добра организация.Тези розетки и панели ИТ са в състояние да обработва тел с диаметър от 22 до 26 МКГ, така че да можете лесно да изберете подходящите кабели.Пакетът включва : 1 X конзола за Монтиране Cat6 и носи етикет за услугата панел за монтаж на багажник Благодаря за вашето внимание, ако вие искате да купите повече, отколкото са изброени, моля свържете се с нас.Добре дошли на гостите.Надявам се, вие ще имате един добър ден!Характеристики на продукта : Произход : CN (Origin) Тип : Пач-панел за стенен монтаж Cat6 и rackmount Сертифициране : Липсва Опаковка : няма Статус на продукта : на склад Номер на модела : Мрежова кръпка панел.

Подробности

Подобни продукти в категория

Прост Душ Преносим Походный Душ
  • Новинка
Оценки:

Прост Душ Преносим Походный Душ

Превръща повечето една или двухлитровых бутилки (включително разборные бутилки и пикочните мехури Platypu

BGN 3.00