• Новинка
AIRSEE Акумулаторна 30000 об/мин Електрическа Бормашина за нокти Професионална Портативна Електронна Пила за Акрилни нокти Черен + 100 бр. Шлифовъчни Ленти 180 Обяснение з?

AIRSEE Акумулаторна 30000 об/мин Електрическа Бормашина за нокти Професионална Портативна Електронна Пила за

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

[Бормашина за нокти] Професионална мултифункционална : има 6 бр различни метални дюзи с регулируема честота на въртене 3000-30000 об/мин. Ниско отопление, ниско ниво на шум, ниски вибрации.Достатъчно мощен и елегантен за прилагане на естествени акрилни нокти, гел-лак, прах за нокти, както и за отстраняване на кожичките, мъртвата кожа, мазоли.Професионален както за домашна, така и за салонного употреба за рязане, гравиране, фрезоване, шлифоване, заточване, шлифоване, рязане, полиране, пробиване и идеално подхожда за шлифоване на ноктите на домашни любимци. [Бормашина за нокти] Акумулаторна и безжична, по-висока скорост и LCD дисплей с батерия : зарежда за около 2 часа и непрекъснато се използва и до 10 часа, без кабел.Оборудван с интелигентен LCD дисплей, който може ясно да показва подходящи обороти за избор и точна останалата капацитетът на батерията е за зареждане. [Бормашина за нокти] Портативен и лек дизайн : Съвет е изработена от висококачествена алуминиева сплав, с дълъг живот, има ниско ниво на шум, ниски вибрации, нисък отопление при употреба, подходящ и безопасен за използване.Удобен за носене. [Шлайфане на лентата] Общо 100 бр # 180 Обяснение за нокти : Висококачествени шлифовъчни ленти имат гладка повърхност и идеално лягат върху естествен нокът, придават форма акрилу и кутикуле при ниска скорост на пилочки. [Шлайфане на лентата] Великолепен комплект шлифовъчни ленти за нокти : висока твърдост, издръжливост и устойчивост на абразия.Шлифовъчни ленти AIRSEE professional e за тренировки за нокти са изработени от здрав висококачествен материал и да не се разпадне по време на употреба.Подходящ за повечето сверлильных на металорежещи машини с опашка размер 3/32 инча. "AIRSEE - присъединете се към нашия салонному клуба на качествен маникюр!AIRSEE е специализирана в областта на грижите за здравето и красотата, особено нийл арт.Продукти AIRSEE за нокти винаги високо се оценяват купувачи за отлично качество, лекота на работа и отлично съотношение на цена и качество.

Подробности

Подобни продукти в категория

Сплитер HDMI Muxlab 500423 4K-UHD 1x2
  • Новинка
Оценки:

Сплитер HDMI Muxlab 500423 4K-UHD 1x2

Поддръжка на Dolby True HD и DTSHD Master AudioПоддържа до 1080p при 60 Hz, наситен цвят на 12 бита Разпределете един HDMI изто�

BGN 3.39
Раница за лаптоп Hedgren Script 15,6RFID
  • Новинка
Оценки:

Раница за лаптоп Hedgren Script 15,6RFID

Основно отделение с цип може да побере лаптоп размер до 15,6 инчаУдобен джоб с организатора, отделения за

BGN 0.67