• Новинка
INOOMP Преносима Чанта за прибори За хранене, Походный Органайзер за Кухненски Прибори, Организаторите на Прибори за хранене, Пътна Чанта за Пренасяне на Съдове, Държ?

INOOMP Преносима Чанта за прибори За хранене, Походный Органайзер за Кухненски Прибори, Организаторите на Прибори за хранене,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

плат Организация за съхранение в кухнята : Функционална чанта осигурява безопасно място за съхранение в къмпинга, ще имате удобно място за закачане на маршируване принадлежности.Контейнер за прибори : Подходяща за къмпинг, на открито, на пикник, барбекю и други дейности на открито.Чанта за съдове : - ФУНКЦИЯ : Чанта за съхранение на съдове предлага сигурно място за съхранение в къмпинга, както и да бъде в домашна кухнята, за съхранение на съдове.Калъф за пръчки, лъжици и вилици : той може да защити прибори и други предмети от атмосферни влияния и случайни капки.Контейнер за лагер чанти : ИДЕЯ да си КУПЯ чанта за съдове за пикник БЕЗ РИСК : Ние сме сигурни в качеството на нашите чанти, ако на вас това не ви допада, не се колебайте да се свържете с нас.Пратката включва 1 х чанта за съдове Характеристики - Цвят : Чанта за прибори цвят каки. - Материал : Чанта за обяд от плат Оксфорд - Размер : Около 39,00 X30,00 X1,00 см. / 15,33 X11,79 X0,39 инча Контейнер за прибори. -Не само за нощуване на открито или разходки, и е подходящ за преносими съдове за дома и градината. -Нека си време в къмпинга ще бъде по-весел и радостен.Подходящ за използване на открито, органайзер за лагер кухненски съдове и прибори. - Функционална чанта осигурява безопасно място за съхранение в къмпинга, ще имате удобно място, за да се мотае в чантата за съхранение на прибори за къмпинг. -за бивакуване на открито, за съхранение на вашите продукти и даване на пространството чистота и всичко, което може лесно да се намери за пикник. -Можете да дадете като подарък на вашия приятел, който обича къмпинг, чанта за съдове за пикник.Описание на продукта Преносима кутия за прибори е предназначен за съхранение на лагер на съдове с различни размери и други дребни елементи!Лесно ще отговарят на вашите различни нужди.Туристическа чанта за пикник Изработени от качествени материали от плат Оксфорд, здрава и трайна, подкрепя време на употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория