• Новинка
Healeved 5 Ролки Тоалетна Торба за боклук и Найлонови Чували за боклук Кофа за Боклук Черна Пластмасова Кофа за Боклук Втулки за Боклук кофи Подложка за Боклук кофи Чер?

Healeved 5 Ролки Тоалетна Торба за боклук и Найлонови Чували за боклук Кофа за Боклук Черна Пластмасова Кофа за Боклук Втулки

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

PEЕднократната торба за боклук : Въпреки дизайн на тези продукти е проста, те са много практични, когато се използва.Найлонова торба за боклук : лесен за смяна и работа, по-голям капацитет да гарантира липсата на течове от вашия домашен боклук.Втулки за боклук резервоарите : Малки детайли и добро качество на изработката, този боклук чанта подходяща за офис, хол, кухня.Втулки за боклук кошници : Изработени са от висококачествен и устойчив найлонов плик материал за домашна употреба, така че можете да ги използвате уверено.Туристически преносими тоалетни : в тях също могат да се съхраняват дневните отпадъци, безполезни джаджи.Пратката включва 5 рула, торби за боклук Характеристики -Цвят : черен чували за смет -Размер : 55,00 X45,00 X0,10 см/21,61 X17,68 X0 втулки за боклук. -Материал : пластмасови втулки за боклук подарък -Еднократно дизайн се отличава с чистота и гигиеничностью, че прави съхраняване на торби за боклук е по-удобно. -Той е изработен от безопасен и устойчив найлонов плик материал, който не причинява вреда и е по-здрав преносим пакет за тоалетна,. -Изящна изработка, страхотна текстура, добра носеща способност, и кухненски торба за боклук не са сълзотворен лесно. -Благодарение на простия дизайн можете лесно да използвате тази торба за боклук на върха си боклуци кофи големи торби за боклук. -Съдържа достатъчно количество чували за боклук, които могат добре да отговарят на вашите нужди в прозрачни найлонови торбички за боклук.Информация за стоки Конструкция торба за боклук с плосък гърло, отделя лесно за използване. чанта, подложка за боклук на резервоара Искам да си купя няколко за еднократна употреба, торби за боклук?Направени от добър материал, тези торби за боклук здрави, нямат миризма и имат добра цепкостью. чанта подходяща за кухня, ресторант, офис, хотел, спалня, всекидневна.

Подробности

Подобни продукти в категория

Свеж аромат на Old Spice, 3,0 грама
  • Новинка
Оценки:

Свеж аромат на Old Spice, 3,0 грама

Съдържа свеж, приятен за модели аромат victoryПредставлява хрупкави, чисти аромати, приготвена в нашата ку�

BGN 1.67