• Новинка
BOTOMALL е Съвместим с каишка на Apple Watch 49 мм 45 44 42 мм 41 40 38 мм серията Ultra 8 7 SE 6 5 4 3 2 1 от висококачествена мека кожа с подмяна на ремъците от неръждаема стомана 316L с катарам?

BOTOMALL е Съвместим с каишка на Apple Watch 49 мм 45 44 42 мм 41 40 38 мм серията Ultra 8 7 SE 6 5 4 3 2 1 от висококачествена

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Закопчалката на ключалката "ВИСОКОТО качество" : Абсолютно, BOTOMALL е съчетана с висококачествени материали и отлична обработка, за разлика от другите евтини ленти : лента от 100% естествена кожа, както вътре, така и отвън, мек, удобен, приятен за кожата. ?Усъвършенстване на обтегач-пеперуда? : Идва с по-сигурна обтегач-пеперуда от неръждаема стомана, марка 316 и адаптери за точна и надеждна фиксация часа, предотвратяване на случайно теглене часа. "ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА от пот" : Нова технология - нанолеофобное покритие, нанесенное на повърхността на кожата, осигурява ефективна водоустойчивост и защита от изпотяване. ? Подходящ размер на китката? : Подходящ за повечето размери на китката : подходящ за китката 6,7 "-8,26" (170 мм - 210 мм), 8-10 нива на регулиране на дължината за по-удобно размера на китката, подходящ за мъже и жени. ?ГАРАНЦИЯ? : [Годишна беспроблемная гаранция и доживотна гаранция на всички железария] Ние ще се радваме да ви изпратим нова (или връщане на пари), ако нашите гривни срещнете някакви проблеми с качеството, моля, любезно ни уведомите.Така че, моля, не се колебайте да я поръчате.Закопчалката на ключалката. "ВИСОКОТО качество" : Абсолютно, BOTOMALL е съчетана с висококачествени материали и отлична обработка, за разлика от другите евтини ленти : лента от 100% естествена кожа, както вътре, така и отвън, мек, удобен, приятен за кожата. ?Усъвършенстване на обтегач-пеперуда? : Идва с по-сигурна обтегач-пеперуда от неръждаема стомана, марка 316 и адаптери за точна и надеждна фиксация часа, предотвратяване на случайно теглене часа. "ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА от пот" : Нова технология - нанолеофобное покритие, нанесенное на повърхността на кожата, осигурява ефективна водоустойчивост и защита от изпотяване. ? Подходящ размер на китката? : Подходящ за повечето размери на китката : подходящ за китката 6,7 "-8,26" (170 мм - 210 мм), 8-10 нива на регулиране на дължината за по-удобно размера на китката, подходящ за мъже и жени.

Подробности

Подобни продукти в категория