• Новинка
Риболов Кука Disgorger Snelled Пластмасов Инструмент за премахване на Риболовни Куки Detacher Dehooker Extractor 8шт 2 Различни Размера в опаковката, Риболовни Принадлежности, Аксесоа?

Риболов Кука Disgorger Snelled Пластмасов Инструмент за премахване на Риболовни Куки Detacher Dehooker Extractor 8шт 2 Различни

Buyers rating:
BGN 5.99

Налично

?【Високо качество】 Гребец риболовни куки изработен е от качествена дебела пластмаса, която придава съемнику трайността му не е лесно да се прекъсне ?【ОРИГИНАЛЕН дизайн】 Пластмасово устройство за извличане на куки са много подходящи за извличане на доход от риба с назъбен или дълбоки зацепами. ?【ВИСОКА ПРАКТИЧНОСТ】 Гребец за премахване на куки намалява травматичность риба и осигурява максимална преживяемост след освобождението. ?【ЧЕ получавате】 Определени за извличане на пластмасови куки съдържа 8 парчета. ?【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Инструмент за премахване на риболовни куки може да се прилага в много случаи.Той се използва при груба улов на риба и може да се възползват от някоя кука, до които е трудно да се достигне едни пръсти.Навити дизайн, елегантен, не повреждающий въдица, по-лесно прониква в устата на рибата.Лесно се отстранява риболов линия.Идеален за извличане на доход от риба, риба със зъбите или дълбоко зацепленной.Размери, за да се справят с риба по-малко.Ергономична дръжка, лесна за използване и удобна за задържане.Лек, удобен транспорт.Рибата често заглатывает кука в гърлото по време на риболов.Понякога е трудно за вдигане на куката, защото на някои видове риба с остри зъби.Наличието на гребец за риболовни куки с цел да се избегне по-горе ситуации.

Подробности

Подобни продукти в категория

Чанта за разполагане на Condor
  • Новинка
Оценки:

Чанта за разполагане на Condor

4 отделения с ципКомпресия каишки с катарами.Регулируема и подвижна презрамка.Дръжка за носене от платн

BGN 0.33