• Новинка
Висящ Органайзер за шкаф с Сетчатыми Джобове, Двустранно Стенни Полк, Чанти За съхранение в Гардероба, Чанта за пестене на място от плат Оксфорд за Сутиен, Бельо, Би?

Висящ Органайзер за шкаф с Сетчатыми Джобове, Двустранно Стенни Полк, Чанти За съхранение в Гардероба, Чанта за пестене на

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

❃ [Висококачествени материали] Нашият сгъваема кутия за съхранение е изработен от висококачествен и издръжлив окото на материал, който е траен, не избледняват, не е деформиран, почистване, не е вкус, устойчив на абразия, диша и поддържа изделия в чистота и санитарни условия ✾ [Спестяване на пространство] : Кутия за съхранение може да побере чекмеджета, шкафове и вътрешно пространство.Коефициент на използване на пространството чекмеджета може да бъде значително повишена, което улеснява намирането на точните теми и по този начин се спестява много време. ❃ [Многофункционалност] : Нашият кутия за съхранение е независим клон, в който могат да се съхраняват дрехи, ризи, панталони, поли, шорти, бельо, сутиени, чорапи, вратовръзки, шалове и т., а също и някои обикновени канцеларски материали, аксесоари за баня и кухненски аксесоари. ✾ [Достатъчно място за съхранение на] Нашия сгъваема кутия за съхранение достатъчно голям, за да се сложи дрехи, панталони, поли и т. ❃ [Сгъваема конструкция] Когато не използвате нашата кутия за съхранение, можете да го сгънете и го стиснете за съхранение, не заема много място. ❃ [Висококачествени материали] Нашият сгъваема кутия за съхранение е изработен от висококачествен и издръжлив окото на материал, който е траен, не избледняват, не е деформиран, почистване, не е вкус, устойчив на абразия, диша и поддържа изделия в чистота и санитарни условия. ✾ [Спестяване на пространство] : Кутия за съхранение може да побере чекмеджета, шкафове и вътрешно пространство.Коефициент на използване на пространството чекмеджета може да бъде значително повишена, което улеснява намирането на точните теми и по този начин се спестява много време. ❃ [Многофункционалност] : Нашият кутия за съхранение е независим клон, в който могат да се съхраняват дрехи, ризи, панталони, поли, шорти, бельо, сутиени, чорапи, вратовръзки, шалове и т., а също и някои обикновени канцеларски материали, аксесоари за баня и кухненски аксесоари. ✾ [Достатъчно място за съхранение на] Нашия сгъваема кутия за съхранение достатъчно голям, за да се сложи дрехи, панталони, поли и т. ❃ [Сгъваема конструкция] Когато не използвате нашата кутия за съхранение, можете да го сгънете и го стиснете за съхранение, не заема много място.

Подробности

Подобни продукти в категория

1БР GT2310-VTBA GT2310VTBA Нов в кутия
  • Новинка
Оценки:

1БР GT2310-VTBA GT2310VTBA Нов в кутия

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 388.85
1бр Абсолютно Нов LCBFBT606M69L
  • Новинка
Оценки:

1бр Абсолютно Нов LCBFBT606M69L

Компанията Чипове Gate, основана през 2010 г, е професионален инструмент за възлагане на обществени поръчки

BGN 2.00