• Новинка
Поставка за вана MIUNV, Шкаф за баня от смола с Разширяване на бортиками, Регулируема Органайзер 56-79 см за баня, Поставки за Чаши за баня, Аксесоари за бели дъски (Цвят: ?

Поставка за вана MIUNV, Шкаф за баня от смола с Разширяване на бортиками, Регулируема Органайзер 56-79 см за баня, Поставки

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

1 Издръжлив тиган за баня : Изработен от висококачествена смола, тава за баня caddy е водоустойчив, здрав и лек.Насладете се на времето, вземане на вана и имайте под ръка необходимите принадлежности за баня. Черешката на тортата за вашата баня : модерен дизайн на седалката за вана caddy tray комплимент декор на вашата баня и ще я усещане за спа.Той е траен и, както се очаква, ще продължи дълги години. Устойчива на плъзгане поставка : Ние сме прекарали много време в развитието на най-добрия дизайн, за да се гарантира незабравими усещания от къпане.Идеално място за отдих и гарантира вашата сигурност на електроника, а също и като безопасно място за вашата напитка. Многофункционална тава : Отпуснете се на една ръка разстояние от всички свои удобства.На елегантно разположена стойка можете да поставите книги или таблет.Функционалност и дълготрайност - всичко това в един флакон. Най-добрият подарък : отпуснете се на себе си или на вашия любим човек във вана с това луксозен масичка за баня caddy, те ви позволяват да четете и да пие, докато си почивате в банята. Издръжлив тиган за баня : Изработен от висококачествена смола, тава за баня caddy е водоустойчив, здрав и лек.Насладете се на времето, вземане на вана и имайте под ръка необходимите принадлежности за баня. Черешката на тортата за вашата баня : модерен дизайн на седалката за вана caddy tray комплимент декор на вашата баня и ще я усещане за спа.Той е траен и, както се очаква, ще продължи дълги години. Устойчива на плъзгане поставка : Ние сме прекарали много време в развитието на най-добрия дизайн, за да се гарантира незабравими усещания от къпане.Идеално място за отдих и гарантира вашата сигурност на електроника, а също и като безопасно място за вашата напитка. Многофункционална тава : Отпуснете се на една ръка разстояние от всички свои удобства.На елегантно разположена стойка можете да поставите книги или таблет.Функционалност и дълготрайност - всичко това в един флакон.

Подробности

Подобни продукти в категория