• Новинка
6 БР. Определени масла за устни с шариковым блясък за устни с плодов вкус, Хидратиращ Балсам с аромат на ягоди, Портокал, Грозде, Авокадо, Праскова, Прозрачен за сухи ?

6 БР. Определени масла за устни с шариковым блясък за устни с плодов вкус, Хидратиращ Балсам с аромат на ягоди, Портокал, Грозде,

Buyers rating:
BGN 4.66

Налично

?【Дизайн подвижен топката】 набор от блесков за устни Уникален дизайн търкаляне на топката, по-удобен за използване, с малки размери и тегло, лесен за носене, хидратира устните по всяко време и на всяко място ?【6 Вкусове】 Комплект балсам за устни, представени в голямо разнообразие от аромати.Дръжте устните гладка и хидратирана.Комплектът съдържа 6 различни плодови нюанси на вкуса, включително череша, портокал, грозде, авокадо, праскови и ягоди.масло за постоянно поддържане на обувки и хидратирани устни.витамин е и колаген, които правят устните по-пълни и хидратирана. ?【Дълготрайна хидратация】, Изработени от пчелен восък и необходимите естествени растителни съставки за поддържане на хидратирани устни.Защита, хидратация за целия ден, за да поддържате устните млади.Тази цветна течна червило, което прави устните лъскави и дебели, гладки и нежни, без лепкавост.。 Предназначена е за малки момичета, този комплект блесков за устни съдържа минерално масло за меки и гладки, наситени с влага устните си. ?【Да се откаже от сухи устни】 идеален за сухи устни, напукани устни, основа за червило, подарък комплекта.Това е най-добрият органичен грижа за устните, безопасно за всички. прави устните меки и естествено блестяща. по-нежен начин да се даде на устните екстремен обем. ?【За всички】 подаръци за момичета-юноши, Независимо дали сте жена или студентка, независимо дали сте начинаещ или професионален гримьор художник, независимо дали сте жена или студентка, това овлажняващ крем, масло за устни за вас.Използвайте последователно за постигане на по-добри резултати.Можете да го използвате с любимата си блясък за устни за по-ярки и блестящи цветове.

Подробности

Подобни продукти в категория

Серум Admart Cipla VCX, 10 мл (10ML)
  • Новинка
Оценки:

Серум Admart Cipla VCX, 10 мл (10ML)

Vco това е серум, съдържащ 15% липоаскорбинова киселина (витамин с), 1% алфатокоферол (витамин е) и 0,5% феруло�

BGN 1.33