• Новинка
FBKPHSS Автомобилна стерео система Android 11, вграден Аудиоголовое устройство, за Mercedes-Benz W203 Стария C-клас, 9-инчов Сензорен екран, 5G WiFi, Информация за автомобила, щепсела и ?

FBKPHSS Автомобилна стерео система Android 11, вграден Аудиоголовое устройство, за Mercedes-Benz W203 Стария C-клас, 9-инчов

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Система и функции на радиото в колата - Това е автомагнитола за Mercedes-Benz W203 стария C-класAndroid 11, бърза и стабилна работа с чувствителни.Ние изпращаме най-новата система.Щепсела и да играе / Оригиналната автомобили специална рамка / 5 интерфейси ui / 4 G поддържа секретарят на шофиране, който може да съхранява улики.Bluetooth : Подкрепа хендсфри, сваляне на телефонния указател / запис разговори.Радио снабден с микрофон за самостоятелни разговори чрез свързване на телефона с Bluetooth и музикален плеър.С помощта на бутоните за управление на волана, можете също така да управлявате по-добре предизвикателствата и радиоприемниками.Щепсела и да играе : Всички необходими кабели се предлагат, са лесни за инсталиране, които не са нарязани характеристики на кабел заедно с рамката (моля, проверете модел/година на издаване/форма/стил OEM-устройство на автомобила си, преди да купите. В зависимост от сложността на вашия автомобил.Система и функции на радиото в колата - Това е автомагнитола за Mercedes-Benz W203 стария C-клас.Android 11, бърза и стабилна работа с чувствителни.Ние изпращаме най-новата система.Щепсела и да играе / Оригиналната автомобили специална рамка / 5 интерфейси ui / 4 G поддържа секретарят на шофиране, който може да съхранява улики.Bluetooth : Подкрепа хендсфри, сваляне на телефонния указател / запис разговори.Радио снабден с микрофон за самостоятелни разговори чрез свързване на телефона с Bluetooth и музикален плеър.С помощта на бутоните за управление на волана, можете също така да управлявате по-добре предизвикателствата и радиоприемниками.Щепсела и да играе : Всички необходими кабели се предлагат, са лесни за инсталиране, които не са нарязани характеристики на кабел заедно с рамката (моля, проверете модел/година на издаване/форма/стил OEM-устройство на автомобила си, преди да купите. В зависимост от сложността на вашия автомобил.За Mercedes-Benz W203 стария C-classспецификации : 1. ПРОЦЕСОР : Восьмиядерный 2. Система : Android 11. Оперативна памет : 1 G / 2 G / 3 G / 4 G / 6 G / 8 G4. ПАМЕТ : 16 G / 32 G / 64 G / 128g5.

Подробности

Подобни продукти в категория