• Новинка
Морски Крайбрежни Плажни Калъфки 18x18 Инча, Океанските Сини Бели Коралови Калъфки за възглавници, Комплект от 2 Летни Празнични Декоративни Възглавници на Открито, ?

Морски Крайбрежни Плажни Калъфки 18x18 Инча, Океанските Сини Бели Коралови Калъфки за възглавници, Комплект от 2 Летни

Buyers rating:
BGN 7.99

Налично

Памук 【Уникален дизайн】: Нашите калъфки в морски стил с красиво отпечатани от двете страни и имат елегантен външен вид, който впечатлява нашите гости.Като чудесен символ на домашен интериор, придайте на вашия дом освежаваща гледка в океанското / плажния / хеи / морски стил.Това е калъфка за четири сезона, подходящи за всеки сезон. 【Добър материал】 : Калъфи за крайбрежните възглавници са изработени от памук и са на невидим цип.Нашите коралови възглавници добре направени, добре се абсорбират влагата, меки и комфортни на допир, оказват благотворно влияние на кожата.Той не само ще защити вашата възглавница, но и ще освежи стаята си. 【Подробна информация за продукта】 : 2 опаковки плажни покрива възглавница 18x18 инча (45x45 см), подходящи за повечето семейни възглавници, в комплекта не са включени вмъкване или пълнители.Отпред и отзад нанесен фигура.Тъй като всеки един от нашите пролетта покрива възглавница сшита ръчно и е уникална, е възможно отклонение от 1-2 см, моля, разберете. 【Приложимо случай】 : Нашите крайбрежни възглавници са универсални и са подходящи за различни случаи, спални, мека мебел, седалки за йога, столове, офиси, кафенета, открит двор, в колата и на още много други места.Те са идеална декорация за вътрешна и външна употреба. 【Съвети за измиване】 : Нашите крайбрежни улични възглавници лесно изчезват и им могат да се свалят за пране.Изперете в машина или на ръка, но е препоръчително ръчно пране, да не се избелва, да изсъхне по естествен начин, като всеки друг предмет за ежедневна употреба.Нашите плажни бяло-сини калъфки за възглавници са изработени от памук, им е трудно выцветить, с уникален и креативен дизайн, те са атрактивни, са гъвкави и могат да бъдат украсени навсякъде.Тези ярки коралови възглавници придават на стаята визуален интерес, и те не изчезват.Модерни калъфки в морски стил за крайбрежието може лесно да се комбинира с всеки цвят на дивана или на всеки ъгъл.Можете да украсите своето място така, както ви се прииска.

Подробности

-Include:2 PCS Pillow Covers (Not include insert or filler):
-Size:
18 x 18 inches/45x45cm
Widely Used:
Suitable for many places, sofas, benches, bedrooms, cafes, outdoor patios, in the car, etc.:
Easy Care and Wash:
The throw pillow covers can be machine washed or hand washed and left to dry naturally.:
Warm Tips:
There are slight difference between the picture and the real item due to lighting effects, monitor's brightness and contrast settings, etc.:
Manual measurement, size may exist slight deviation.:
Professional Service:
If you have any questions during the shopping process, please feel free to contact us. We will provide you with detailed and professional answers!:

Подобни продукти в категория