• Новинка
5 бр. Плодови Щипки за Коса, Сладки Плодове, Диня/Ягода/Ананас/Лимон/Череша, Аксесоари за Коса за Деца, Момичета (HC-Fruit)

5 бр. Плодови Щипки за Коса, Сладки Плодове, Диня/Ягода/Ананас/Лимон/Череша, Аксесоари за Коса за Деца, Момичета (HC-Fruit)

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

? Сладък плодов дизайн-5 бр щипки за коса с красив дизайн във формата на диня/ ягоди/ ананас / лимон, ви правят изключително очарователна и сладка.Уникални аксесоари за любителите на плодове. ?Материал - Изработен от акрил + метална скоба.Той гипоаллергенен и никога не потускнеет, не обесцветится и не ръждясва. ? Размери-2,63 * 0,98 инча. Съвети : Допустима грешка при измерване на ръка. ? Най-добрите идеи за подаръци - Красиви аксесоари за коса с плодове изглеждат сладък и очарователен.Удобни за ежедневна употреба, аксесоари за коса също могат да бъдат поставени в детски душ, коледен подарък, парти, семейно тържество, фотосесия. ?Услуги - ZNTINA се стреми към цялостно обслужване на всеки клиент.Всички проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас, ние ще решим в рамките на 24 часа. ? Сладък плодов дизайн-5 бр. щипки за коса с красив дизайн във формата на диня/ ягоди/ ананас / лимон, ви правят изключително очарователна и сладка.Уникални аксесоари за любителите на плодове. ?Материал - Изработен от акрил + метална скоба.Той гипоаллергенен и никога не потускнеет, не обесцветится и не ръждясва. ? Размери-2,63 * 0,98 инча. Съвети : Допустима грешка при измерване на ръка. ? Най-добрите идеи за подаръци - Красиви аксесоари за коса с плодове изглеждат сладък и очарователен.Удобни за ежедневна употреба, аксесоари за коса също могат да бъдат поставени в детски душ, коледен подарък, парти, семейно тържество, фотосесия. ?Услуги - ZNTINA се стреми към цялостно обслужване на всеки клиент.Всички проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас, ние ще решим в рамките на 24 часа. ♥ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО ♥ ZNTINA JEWELRY се гордее с факта, че използва за своите проекти само високото майсторство.Цялата БИЖУТЕРИЯ продукти Zntina е направена качествено.И ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория