• Новинка
SOLUSTRE 240 бр. Капачка за бутилка Алуминиеви Капачки За Бутилки, Подмяна на Капаци за Флакона Прозрачни Капачки За Бутилки Фармацевтични Капачки за бутилки с Алуминие?

SOLUSTRE 240 бр. Капачка за бутилка Алуминиеви Капачки За Бутилки, Подмяна на Капаци за Флакона Прозрачни Капачки За Бутилки

Buyers rating:
BGN 34.07

Налично

Сгъваеми капачки за бутилки : Алуминиево покритие, Благодарение на обширния си производствен процес те притежават добър герметичностью, което може да ви помогне по-добре да се съхранява експериментална течностСгъваеми покрива : Тази професионална и практическа бутилка притежава характеристики, защита от въздействието на околната среда, устойчивост, я лесно отклеить, и тя може да ви направи една добра услуга.Тапа за затваряне на бутилки : Предпочитаните материали са безопасни, трайни и практични. Капачки за затваряне на стъклени бутилки : Тази бутилка е много практично, ефективно предпазва от замърсявания и поддържа течността в бутилката стабилна.Гумени тапи за бутилки : Алуминиева капачка е изработена от алуминий и силиконови материали, безопасно и е по-добра текстура.Сгъваеми капачки за бутилки : Алуминиево покритие, Благодарение на обширния си производствен процес те притежават добър герметичностью, което може да ви помогне по-добре да се съхранява експериментална течност.Сгъваеми покрива : Тази професионална и практическа бутилка притежава характеристики, защита от въздействието на околната среда, устойчивост, я лесно отклеить, и тя може да ви направи една добра услуга.Тапа за затваряне на бутилки : Предпочитаните материали са безопасни, трайни и практични. Капачки за затваряне на стъклени бутилки : Тази бутилка е много практично, ефективно предпазва от замърсявания и поддържа течността в бутилката стабилна.Гумени тапи за бутилки : Алуминиева капачка е изработена от алуминий и силиконови материали, безопасно и е по-добра текстура.Пратката включва 240 x капачки за бутилки, Особености -Материал : алуминий, силикон алуминиев капак за бутилки. -Размер : около 2,00 X2,00 X1,00 см /0,79 X0,79 X0,39 инча фармацевтични шапки. -Цвят : Капачки за бутилки с различен цвят -Лесна за употреба, стабилна инсталация и няма да ви позволи лесно отвалиться задръстване за бутилки. -Ефект запечатване добър, че може да облекчи транспорт и преместване, а също и за облекчаване на замяна на капсули.

Подробности

Подобни продукти в категория