• Новинка
Тавана лампа CCTUNG с Тихо вентилатор за Спални, Лампа за Детска стая, 19,7 вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление, Осветление за Спалня

Тавана лампа CCTUNG с Тихо вентилатор за Спални, Лампа за Детска стая, 19,7 вентилатор на Тавана с осветление и

Buyers rating:
BGN 133.49

Налично

【Материал и дизайн】 Уникален дизайн на съвременния креативен монтаж на таван фенове ви осигурява повече естествена светлинаТавана лампа с вентилатор осигурява мек симетричен светлина, предпазва очите и ви позволява да изпитате лятна прохлада при включена електрическата крушка. 【3 цвята и 6-степенна скоростна кутия】 3 цвят : топъл бял, натурален; 6 скорости на вятъра.С помощта на климатици може бързо да се регулира подаването на горещ и студен въздух в цялото помещение. 【Вентилатор на тавана с набор от осветителни тела】 вентилатор на Тавана е комбинация с вентилатор и лампа.Като един от домакинските уреди, това е нов вид електроуреди.Осветление и вентилатори се управляват индивидуално. 【Тих и издръжлив мотор】Мед двигател осигурява мощен въздушен поток и тиха работа благодарение на охлаждащи отвори, които могат да намалят вътрешната температура на основния блок и удължаване живота на двигателя. 【Широко приложими сценарии】Тънък вентилатор на тавана с дистанционно управление и е много подходящ за украса на вашата кухня, спалня, хол, трапезария, кафене, ресторант, хотел, офис, фитнес и др . 【Материал и дизайн】 Уникален дизайн на съвременния креативен монтаж на таван фенове ви осигурява повече естествена светлина.Тавана лампа с вентилатор осигурява мек симетричен светлина, предпазва очите и ви позволява да изпитате лятна прохлада при включена електрическата крушка. 【3 цвята и 6-степенна скоростна кутия】 3 цвят : топъл бял, натурален; 6 скорости на вятъра.С помощта на климатици може бързо да се регулира подаването на горещ и студен въздух в цялото помещение. 【Вентилатор на тавана с набор от осветителни тела】 вентилатор на Тавана е комбинация с вентилатор и лампа.Като един от домакинските уреди, това е нов вид електроуреди.Осветление и вентилатори се управляват индивидуално. 【Тих и издръжлив мотор】Мед двигател осигурява мощен въздушен поток и тиха работа благодарение на охлаждащи отвори, които могат да намалят вътрешната температура на основния блок и удължаване живота на двигателя. 【Широко приложими сценарии】Тънък вентилатор на тавана с дистанционно управление и е много подходящ за украса на вашата кухня, спалня, хол, трапезария, кафене, ресторант, хотел, офис, фитнес и др .

Подробности

Подобни продукти в категория

ПРОГРАМИРУЕМИ LED ТАБЕЛА AD-AS PRO-0216
  • Новинка
Оценки:

ПРОГРАМИРУЕМИ LED ТАБЕЛА AD-AS PRO-0216

ПРОГРАМИРУЕМИ led табела ADAS PRO0216ПРОГРАМИРУЕМИ led табела ADAS PRO0216.ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМИРУЕМИ LED ТАБЕЛА ADPRO.

BGN 1.67