• Новинка
D-Пръстени Стяжные Анкеры Тежки 1/4 Куки за замазки Ремарке, Товароподемност 1200 паунда с Винтове за Скобата на Товарен платформа Ремарке Повърхностно монтиране (6)

D-Пръстени Стяжные Анкеры Тежки 1/4 Куки за замазки Ремарке, Товароподемност 1200 паунда с Винтове за Скобата на Товарен платформа

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

?【Размера на трайно скоба : 2,2 x 0,8"; Диаметър на отвора : 0,24"; Винт : 1,2 "x 0,3" ?【ВИСОКА якост】 D-образна замазка с пръстен притежава изключителни носеща способност, осигурявайки напрежение 1200 паунда на пръстен; Тя е много здрава и не се деформират при натяжении. ?【 Защита от корозия и ръжда】 стяжные пръстени KOAKOMI за тежки условия на работа монтажни пръстени за товарния анкера защитени оцинкованным покритие, което може да попречи на корозия и ръжда. ?【Широко приложение】 можете лесно да щракам въжени колани, бънджи-въжета, платно колани, малки нишки и други закрепване.Широко се използва за определяне на котви в камиони, пикапах, каяк, атв, кемперах, микробуси, лодки и прицепах, покривите на басейни.Идва с сверхмощными carabiners, можете да използвате за къмпинг, тента, хамак, домашни любимци. ?【ЧЕ можете да получите】 анкерни болтове, с D-образен пръстен 6 x 1/4 ". 6x монтажни скоби и 12 x винтове.Моля проверете внимателно размерите, преди да придобие ремаркета за закрепване на земята.Инструменти за монтаж на стена.Инструменти за монтаж на стена.D-пръстени Фиксиран Анкерные куки с дебелина 1/4 инч от солидна стомана.Силата на всеки от тях в пропастта 1200lb.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пазителят На Вуду-Цвете
  • Новинка
Оценки:

Пазителят На Вуду-Цвете

Вид на стоката : детски Играчки и ИгриРазмер на опаковката на продукта : 6,625 "L X 1 Тегло на опаковката на пр

BGN 3.00
Милуоки 49-93-8008 4 1/2 Diamond Premium Turbo
  • Новинка
Оценки:

Милуоки 49-93-8008 4 1/2 Diamond Premium Turbo

4 1 / 2 " Диамант Premium ТурбоПродукта е лесен за използване и с него лесно се справя.Продуктът се отличава с в

BGN 0.33