• Новинка
Смесители с Кухненски Смесител, Смесител за Кухненска Мивка с Превръщането Чучур Хром Двухрычажный Кран за Студена и Топла Вода Месинг Смесител За Мивка С Двойна Д

Смесители с Кухненски Смесител, Смесител за Кухненска Мивка с Превръщането Чучур Хром Двухрычажный Кран за Студена и Топла

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Смесители за кухненски мивкиВисококачествени материали : Този с кухненски смесител е изработен от плътен месинг, за да осигури на вас и вашето семейство безопасна питейна вода.Месинг материал е изключително надеждни, трайни и лесни за почистване.Антикорозионна обработка : Тяло, дръжка и капак, кран, изработени от плътен месинг и са покрити с покритие покритие за предотвратяване на корозия.Този с кухненски смесител може да се върти свободно, плавно и без морални задръжки.Красива украса, ръчно изработени комплимент към всеки стил на украса на дома.Водосберегающий аератор : Конструкцията е проста, можете да използвате всеки ключ на този кран за лесно изключване на водата.Благодарение на използването на съвременни технологии за газиране на водата, преминаваща през аератор, по-добре се смесва и вспенивается, осигуряване на по-силно соскабливающее усилие и най-добър почистващ ефект.Подаване на топла и студена вода : Кран е оборудван с входове за подаване на топла и студена вода, и можете да използвате копчето за регулиране на температурата на водата по своему.Това е много практическа функция, подходяща за различни климатични условия и други нужди.Смесители за кухненски мивки Спецификация : Име на продукта : смесители за кухня Обработка на повърхността : галванично покритие Материал на ядрото на вентила : керамични дисков материал ядро клапан : месинг Конструкция : однотипный Диаметър на посадъчен места клапан : 35 мм Стил : американски внос и износ Диаметър на тръбата : 12 мм Брой на дупки : една дупка Може да се включва или не : Да Подаване на вода : топла и студена Начин на отваряне на крана : тип на гаечен ключ Начин на инсталация : тип на седалка Характеристика : Батерия Гаранция : 2 години Приложими места : кухня за вили, частни клубове, хотелски кухня, клуб, кухня, семейни ястия и т. съвети за инсталиране : 1. Ако трябва да го инсталирате сами, ще ви е необходим определен опит, за да инсталирате.Не се определят на случаен принцип 2.

Подробности

Product name:
kitchen faucet
Surface treatment:
electroplating
Valve core material:
ceramic disc valve core
Material:
Brass
Structure:
single type
Valve seat diameter:
35mm
Style:
American
Import and export pipe diameter:
12mm
Number of holes:
single hole
Rotatable or not:
Yes
Water supply:
hot and cold faucet
Opening method:
wrench type
Installation method:
seat type
Feature:
Mixing Faucet
Warranty:
2 years
Applicable places:
villa kitchens, private clubs, hotel kitchens, club kitchens, family kitchens, etc.
installation tips:
1. If you must install it yourself, you need a certain amount of installation experience. Don't install randomly:
2. Rinse the debris in the embedded water pipe before installation, so as not to block the faucet and inner pipe:
prompt:
Please check the size before placing an order to see if it meets your needs:
Because the size is manually measured, there is a certain error. Please refer to the actual product:
The picture is real. However, due to the different lighting and display settings, there may be slight chromatic aberration. Please understand and thank you very much.:
The picture is real. However, due to the different lighting and display settings, there may be slight chromatic aberration. Please understand and thank you very much. :

Подобни продукти в категория

Адаптер тънки Морз Centaur B40MT4 БТ 404
  • Новинка
Оценки:

Адаптер тънки Морз Centaur B40MT4 БТ 404

Удължен живот на инструмента : по време на рязане, помалко престои при смяна на инструментаУвеличена ск�

BGN 57.20