• Новинка
CDD Бяла Емблема Privilege Edition - Бейджики Заменя оригиналната емблема на White Privilege Издание на иконата на крилото на F-150 F250 F350 Silverado 1500 2500 3500 (черно/червено)

CDD Бяла Емблема Privilege Edition - Бейджики Заменя оригиналната емблема на White Privilege Издание на иконата на крилото

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

ВИСОКО качество - Произведен от висококачествен материал ABSПодходящ за входната врата на задната врата на автомобила от страна на водача.Лесна инсталация - Самозалепваща лента 3 М, прави този стикер за подмяна на паспорта стикери е много лесен за инсталация, не са необходими никакви инструменти.Размер : дължина 4.3 инча * широчина 1,3 инча. емблема от ABS-пластмаса в бял цвят Privilege Edition.Залепете навсякъде Гъвкав дизайн на емблемата.ВИСОКО качество - Произведен от висококачествен материал ABS.Подходящ за входната врата на задната врата на автомобила от страна на водача.Лесна инсталация - Самозалепваща лента 3 М, прави този стикер за подмяна на паспорта стикери е много лесен за инсталация, не са необходими никакви инструменти.Размер : дължина 4.3 инча * широчина 1,3 инча. емблема от ABS-пластмаса в бял цвят Privilege Edition.Залепете навсякъде Гъвкав дизайн на емблемата.Характеристика : ★ Висококачествена подмяна на лого на емблемата на колата ★ Цвят : както е показано на картинката, различни дисплеи ще има малка разлика в цвета. ★ Това е специален подарък за вашите приятели и семейство ★ Изтънчен дизайн, която предава безкрайно удоволствие в живота си.Просто, но забележителен моделиране на лого на колата Как да инсталирате : 1. Моля, използвайте препарат за почистване или алкохол, за почистване на повърхността на мишената и да я запази чиста и суха 2. Махнете отметката от другата страна на лепило залепете на желаното място на автомобила 3. Добре натиснете емблема. Моля, не мийте колата си след монтаж на около 2 дни. сервизно обслужване : Всички продукти от Fodes са гарантирани за да бъдат в добро състояние в продължение на 90 дни, ние обещаваме 100% повторно пращане или връщане на парите, ако по време на гаранционния срок възникнат някакви проблеми с качеството.

Подробности

Подобни продукти в категория

Заредени пързалки, сини [1 Бруто]
  • Новинка
Оценки:

Заредени пързалки, сини [1 Бруто]

Специална формула лепило, нанесени на цветни предметни стъкла, известен още като "Положително заредена"

BGN 0.33