• Новинка
TOYANDONA 36 бр., които Играят, Детски Плаващ За Къпане, Сладки Детски Водни Динозаврите, Смешно Светещи Играчки За Баня, на белите Дробове, Привлекателни за Деца, Вана, Ба?

TOYANDONA 36 бр., които Играят, Детски Плаващ За Къпане, Сладки Детски Водни Динозаврите, Смешно Светещи Играчки За Баня,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

PVC Детска играчка за баня : Играчка за къпане на бебета, която ще им е приятно за къпане.Играчка за къпане : Тази забавна играчка за къпане, направени в различни форми на динозаври, забавлява децата по време на къпане.Играчка за игра с мига на вода : Тази чудесна играчка ще се превърне в подходящо за празник, подарък за деца, тя им се радвате.Детска играчка за къпане : Качество леко и преносимо, а мультяшная форма на нежна играчки очарователен.Плаващ играчка динозавър : Тази играчка е гъвкава, чаровна и приятна на допир, както и подробности няма да навредят на вашето бебе. Детска играчка за баня : за къпане бебета и приятно прекарване на времето в банята.Играчка за къпане : Тази забавна играчка за къпане, направени в различни форми на динозаври, забавлява децата по време на къпане.Играчка за игра с мига на вода : Тази чудесна играчка ще се превърне в подходящо за празник, подарък за деца, тя им се радвате.Детска играчка за къпане : Качество леко и преносимо, а мультяшная форма на нежна играчки очарователен.Плаващ играчка динозавър : Тази играчка е гъвкава, чаровна и приятна на допир, и неговите детайли няма да навредят на вашето бебе.Списък на пакетите 36 x Светещи играчки за баня Характеристики -Забележка : Захранва от 3-кнопочной батерии (не са включени в комплекта) Играчка за къпане-Светещи играчки за баня за деца, ще привлече вниманието на децата, да им се радвате играчка за къпане във водата. -Размер : 9,00 X4,00 X3,80 см / 3,54 X1,57 X1 Детска играчка за игра във вода. -С тази играчка за къпане на деца ще бъде много вълнуващо и получаване на удоволствие от плуването всеки път, когато светещ играчка за къпане. -Ярки цветове могат да стимулират детето си, да го пипне и да се изследват, както и да му помогне лесно да се разграничат различни динозаври и цветове бебета, малки деца, момчета и момичета. -Тази играчка гъвкава, чаровна и приятна на допир, и няма да навреди на вашето дете плаваща играчка във формата на динозаври.

Подробности

Подобни продукти в категория