• Новинка
18 бр., Практични Ръкавици За Баня, Гъба, Почистващи Четки За Бебета, Скрубер за Гъба, Еластична, Мивка, Мультяшная Пране, Удобни Гъба, Детски Подложка За Къпане, Ексфо?

18 бр., Практични Ръкавици За Баня, Гъба, Почистващи Четки За Бебета, Скрубер за Гъба, Еластична, Мивка, Мультяшная Пране,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Детски ексфолиращ скрубер : Отшелушите и почистете кожата на главата, шията или тялото, бързо премахване на гу Гъба за деца : Четки за душата се справят добре с отшелушиванием, те нежно масажира кожата при натискГъба за детски бани : Очарователни детски гъба за баня с анимационни дизайн, те са напълно подходящи за това, че децата могат да се насладят на плуване с такива хубави пари.Мультяшные гъба : използвай ги всеки ден по време на къпане на вашето дете, те ще му помогнат да се отпуснете и да спите добре.Гъба за почистване на тялото : 【Материал】 Гъба за детската душа е изработена от висококачествен памук, приятна за кожата, деликатен i. съдържание на Пакета 3 х детски ексфолианти Характеристики - Тази приятна текстура нежно въздействие върху тялото, ексфолира кожата и е подходящ за деца. - Лесно за хващане и почистване, не ще бъде лесно отваливаться.Добър материал, не се поддава на обработка, е трайна употреба. - Материал : Памук, гъба. - също така е добра идея да дарят тези ексфолиращи гъба за душ с приятели и семейството си като подарък. - Те са проектирани с подходящ размер за лесен беля и създаването на по-гъста пяна. - Приятна на допир, но е достатъчно груб, за да ви инжектират с гладка, копринено кожата след всеки душ и вана.Описание на продукта Гъба за деца на Нашата гъба за баня чудесно за детската кожа.детски ексфолиращ скрубер It ' s ultra, изработени от висококачествен материал, идеален за грижа за нежна кожа.Мультяшные гъба Нежно масажира тялото на детето на детска гъба с кръгови движения.гъба за детски бани Използвайте нашите детски гъба, за да побере тялото на детето си в чистота, без да се притеснявате за това, че сте поцарапаете го деликатната кожа.

Подробности

Подобни продукти в категория