• Новинка
Набор от Желеобразных Гелевых Лакове за нокти RARJSM 20 Цвята с Цветна Гел-Лак, Гланц Горни и Базов Слой, Летен Нетуральный Прозрачен Розов Оранжев Кафяв Черен Зелено Н?

Набор от Желеобразных Гелевых Лакове за нокти RARJSM 20 Цвята с Цветна Гел-Лак, Гланц Горни и Базов Слой, Летен Нетуральный

Buyers rating:
BGN 32.10

Налично

?【КОЛЕКЦИЯ CRYSTAL JELLY ЧИСТО】 Тенденция към желейным ноктите има вече няколко десетилетия, но тази година тя се връщаПо същество, това придава на ноктите леко прозрачен вид с прозрачно покритие.Тъй като желеобразный лак ", подобен на стъкло", той ще се превърне в отлична основа за нокти-арт. ?【Е подходящ за начинаещи маникюристов】 Висококачествен набор от гел-лакове за нокти RARJSM с кристали улеснява салону или сами у дома създаване на добра нийл арт, UV / led лампа е необходима също и за маникюр.Ние ви препоръчваме да нанесете 2 или 3 пласта, за да получите пълен цвят. ?【ЕЛЕГАНТЕН И устойчив】 Този летен комплект гелевых лакове за нокти, кехлибар, желе прозрачен на цвят ще продължи повече от 21 дни, като придава перфектен блясък при правилно нанасяне - с базовия гелевым горния слой в процеса на цялостно приложение.Основен и най-горния слой са включени в този комплект. ?【САЛОННОЕ качество и домашно използване на】 Набор от прозрачни гелевых лакове за нокти - добър избор за употреба в професионално маникюрном салон.Можете да създадете свой собствен маникюр jelly нейлз дома, за да демонстрират своя стил.Не забравяйте, че гел-лак трябва да отверждать под led или UV лампа за нокти.Средно за лампи за нокти 60-120 секунди. ?【ЗАБЕЛЕЖКА СЪВЕТИ】 Избягвайте набор гелевых лакове за нокти в очите, устата и кожата.Ако това явление се случи, веднага изплакнете с вода.Ако се чувства зле, веднага се консултирайте с лекар.Моля, също така да се съхранява на място, недостъпно за деца. ?【КОЛЕКЦИЯ CRYSTAL JELLY ЧИСТО】 Тенденция към желейным ноктите има вече няколко десетилетия, но тази година тя се връща.По същество, това придава на ноктите леко прозрачен вид с прозрачно покритие.Тъй като желеобразный лак ", подобен на стъкло", той ще се превърне в отлична основа за нокти-арт. ?【Е подходящ за начинаещи маникюристов】 Висококачествен набор от гел-лакове за нокти RARJSM с кристали улеснява салону или сами у дома създаване на добра нийл арт, UV / led лампа е необходима също и за маникюр.

Подробности

Подобни продукти в категория