• Новинка
Стоматологично Огледало Професионални Внутриротовое огледало, Огледало-Рефлектор на устната Кухина, Зъбите и Огледало С Ясен Дисплей Компактен Преносим Здрав На?

Стоматологично Огледало Професионални Внутриротовое огледало, Огледало-Рефлектор на устната Кухина, Зъбите и Огледало С Ясен

Buyers rating:
BGN 11.50

Налично

По-ЯСНА СНИМКА : Стоматологично огледало има ясен образ, който може ясно да покаже вътрешното състояние на устната кухина Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ : Стоматологично огледало изработено от неръждаема стомана, която притежава характеристики, издръжливост и дълголетие.ИЗПОЛЗВАЙТЕ УВЕРЕНО : Огледалото е съвместим с технологията за студена стерилизация и автоклавирования, така че те могат да се ползват с доверие.УДОБНО и практично : Стоматологично огледало не запотевает, не е нужно да се притеснявате за това, че външния вид на огледала лесно запотевает по време на употреба.Висока температура дезинфекция : Стоматологично огледало да бъдат дезинфекцирани висока температура и високо налягане, което е удобно за провеждане на дезинфекция на висока температура, за да се гарантира чистотата. ИЗПОЛЗВАЙТЕ уверено : Огледалото е съвместим с технологията за студена стерилизация и автоклавирования, така че може да се ползва с доверие 2. Висока температура дезинфекция : Стоматологично огледало да бъдат дезинфекцирани висока температура и високо налягане, което е удобно за провеждане на дезинфекция на висока температура, за да се гарантира чистотата на 3. Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ : Стоматологично огледало изработено от неръждаема стомана, която притежава характеристики за здравина и издръжливост 4. По-ясна снимка : стоматологично огледало има ясен образ, който може ясно да покаже вътрешното състояние на устната кухина 5. УДОБНО и практично : Стоматологично огледало не запотевает, не е нужно да се притеснявате за това, че външния вид на огледала лесно запотевает по време на използване на Настройки : Тип на продукта : стоматологично огледало Материал, изделия от неръждаема стомана размери на продукта : приблизително 14x6,8 см / 5,5x2,7 инча Осъществяване списък : 1 х стоматологично огледало.

Подробности

Item Type:
Dental Mirror
Product Material:
Stainless Steel
Product Size:
Approx. 14 x 6.8cm / 5.5 x 2.7in
Package List:
1 x Dental Mirror  :

Подобни продукти в категория

10ШТ LP38852MR-ADJ L38852 L38852MRADJ СОП-8
  • Новинка
Оценки:

10ШТ LP38852MR-ADJ L38852 L38852MRADJ СОП-8

Ние настояваме, че продуктите, които ние продаваме, са оригинални и автентични, и всички продукти, които

BGN 11.32