• Новинка
Шаблони за рязане на метал, KISSBUTY 5 бр., Метални Шаблони за Scrapbooking, Издълбан Кръст, Дантелени Листа Ръчно изработени, Шаблон за Релеф, за Картички, Декорация от хартия ?

Шаблони за рязане на метал, KISSBUTY 5 бр., Метални Шаблони за Scrapbooking, Издълбан Кръст, Дантелени Листа Ръчно изработени,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Материал : въглеродна стоманаКоличество : 5 в 1. Цвят : сребрист. Размер : приблизително 14,1 х 10,8 см /5,5 x 4,25 инча.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, са възможни отклонения в 0,5-1 см от ръчно измерване.Съдържание на пакета : 1 X Шаблони за рязане на метал.Размери - 14 х 10,8 см /5,5 x 4. Отличен за diy - метални режещи печати са отлични за релеф дантела със собствените си ръце, за да украсяват всичко, което искате.Материал - Красиви щампи за рязане, направени от въглеродна стомана голяма твърдост и са меки на пипане.Най-добрият подарък - Печати за scrapbooking - страхотни подаръци за хората, които обичат да се ангажират със собствените си ръце, особено за развитие на практически умения на децата и стимулиране на въображението.Размери - 14 х 10,8 см /5,5 x 4. Отличен за diy - метални режещи печати са отлични за релеф дантела със собствените си ръце, за да украсяват всичко, което искате.Материал - Красиви щампи за рязане, направени от въглеродна стомана голяма твърдост и са меки на пипане.Най-добрият подарък - Печати за scrapbooking - страхотни подаръци за хората, които обичат да се ангажират със собствените си ръце, особено за развитие на практически умения на децата и стимулиране на въображението.Моля, обърнете внимание : .

Подробности

Подобни продукти в категория

Албум Хайди Swapp Storyline - Цвете
  • Новинка
Оценки:

Албум Хайди Swapp Storyline - Цвете

ПРОСТО : Тази колекция представлява опростен подход към историята на историята сиНикакви умения не се и

BGN 2.33