• Новинка
Етикети за Осъзнаване на Деменция 50 Бр. Грижовен Паметник на Деменция, Водоустойчив Винил за Лаптоп, Скейтборд, Хладилника, Бутилка С Вода, Мобилен Телефон, Автомоб?

Етикети за Осъзнаване на Деменция 50 Бр. Грижовен Паметник на Деменция, Водоустойчив Винил за Лаптоп, Скейтборд,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

? Опаковка : Доставя се с 50 стикери Love Dementia на МаркатаНяма повторения, няма произволни набори от етикети, вие ще получите фигура, показан на снимката, сладки етикети ще добави цвят към живота и ще направят вашия ежедневие декор е по-весел и по-ефективно. ?Материал : PVC винил водоустойчив материал, безопасен и екологично чист и водоустойчив слънцезащитен, здрав, ярки цветове и силна адхезия.За многократна употреба, и се отваря без остатък.Може да се използва както на закрито, така и на открито. ? ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР : Всички стикери се предлагат в размери от 1,5 до 3" с лилаво сърце от лента и вдъхновяващ текст, а също са начин за изразяване на загриженост и любов, са идеални за подарък на себе си и на своите близки. ? Универсален : Подходящ за гладки повърхности, такива като преносими компютри, бутилки за вода, скейтбордове, багаж, коли, брони, велосипеди, мотоциклети, сноуборд, албуми за албуми, чаши, превозни средства, китари, каски и т. ? ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : просто отлепете защитното фолио от обратната страна на етикети и я залепете; Забележка : Стикер е предназначен за гладки повърхности, и ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ако се сблъскате с някакви проблеми със стока, се предлага безплатна услуга за връщане и размяна.

Подробности

Подобни продукти в категория

Anncus 10 бр./lot LTC6811IG-2 LTC6811 LTC6811I
  • Новинка
Оценки:

Anncus 10 бр./lot LTC6811IG-2 LTC6811 LTC6811I

Произход : CN (Origin)Състояние : Ново.Тип : Регулатор на напрежение.Номер на модел : LTC6811 IG2 Произход : CN (Origin).Съ

BGN 70.65