• Новинка
Кристална Чаша за Уиски RAKUTE, Старомодна Чаша за Уиски с тежка Основа от Камъни, Бар Чаши за лепенката, Бърбън и Коктейлни Напитки, 450 мл Комплект от 4 графинов за уиск?

Кристална Чаша за Уиски RAKUTE, Старомодна Чаша за Уиски с тежка Основа от Камъни, Бар Чаши за лепенката, Бърбън и Коктейлни

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Елегантно лежеше и налейте си уиски, скоч бърбън, вино или вода [Висококачествено стъкло ръчно выдувки] : Произведено от качествено стъкло, ръчно изработени выдувки, всеки продукт, изработени ръчно, в този чаша за уиски се намира на любимото си вино. [Трайност] : Вие ще бъдете изненадани от качеството на изработката на нашия стъкло.Здрава конструкция с дебели стени, може да се използва за живота, така че можете да бъдете сигурни, че вашето стъкло ще продължи дълги години. [Класически дизайн] : дизайн с дебело дъно, побира големи кубчета лед / камъни за уиски, идеално за приятелите / ми харесва любовници, които се обичат Манхатън, уиски, скоч, бърбън, ръжен хляб, коктейл или барман. [Подходяща за всеки повод] : Тази чаша за уиски ще ви впечатли и е идеално място за произнесения филийки със семейството или с хората, за игра на покер и събирания с приятели по специални поводи.Елегантно лежеше и налейте си уиски, скоч бърбън, вино или вода. [Висококачествено стъкло ръчно выдувки] : Произведено от качествено стъкло, ръчно изработени выдувки, всеки продукт, изработени ръчно, в този чаша за уиски се намира на любимото си вино. [Трайност] : Вие ще бъдете изненадани от качеството на изработката на нашия стъкло.Здрава конструкция с дебели стени, може да се използва за живота, така че можете да бъдете сигурни, че вашето стъкло ще продължи дълги години. [Класически дизайн] : дизайн с дебело дъно, побира големи кубчета лед / камъни за уиски, идеално за приятелите / ми харесва любовници, които се обичат Манхатън, уиски, скоч, бърбън, ръжен хляб, коктейл или барман. [Подходяща за всеки повод] : Тази чаша за уиски ще ви впечатли и е идеално място за произнесения филийки със семейството или с хората, за игра на покер и събирания с приятели по специални поводи.RAKUTEUltra -Прозрачно стъкло, на 100% не съдържа олово.Чаша за дегустация на уиски има солидна основа, за да му е удобно да се държи в ръка.Насладете се на най-доброто уиски или шотландско уиски в елегантна чаша за уиски и чаши Bourbon Rocks са идеални за коктейли.

Подробности

Подобни продукти в категория