• Новинка
AELS 3D Големи Възглавници за Устни, Гладки Меки Кадифени Декоративни Възглавници, Възглавници за Любов, Скъпа Възглавница 24x12 инча за мека мебел, Разтегателен диван, ?

AELS 3D Големи Възглавници за Устни, Гладки Меки Кадифени Декоративни Възглавници, Възглавници за Любов, Скъпа Възглавница

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

[Инструкция за грижа] Вакуумна опаковкаМоля, вземи една възглавница и я разклатете и след това оставете на 24-48 часа.След няколко дни тя ще стане пухкаво.Машинно пране със студена вода отделно.Изсушава се в перална машина при ниска температура. [Материал на премиум] Тези възглавници са изработени от висококачествен полиестер, което ги прави на допир като кадифе, но още по-мека и гладка.За пълнене на лигавицата ние използваме екологично чист полипропилен памук, без никакъв дразнещ мирис.Той е пухкав, но здраво, а дебелината на гладка и равна.Тя е мека, но достатъчно здрав, за да запазват формата си и осигуряват максимален комфорт. [ Стилен дизайн устните] Тази възглавница е с формата на устните и е подходящ за много скриптове и приложения.Размер на около 24 "x 12". Има формата на усмихнати устни, тя е по-скоро пухлее и уникальнее други.Тази възглавница служи като эстетическому, така и функционално предназначение. [ Идеален за повечето случаи] на Разположение в различни цветове с различни декоративни ефекти.Уникален дизайн го прави подходящ за повечето случаи.Може да се използва като възглавница, валяк, играчки, декорации и т., са Перфектното допълнение, което ще даде оценка на една стая, хола, спалнята, офиса или автомобила топла и уютна атмосфера. [Идея за подарък] Ако търсите вдъхновение за това какво да купите като подарък, тази възглавница ще се превърне в чудесен избор.Идеален като приятно подарък за Коледа, Свети Валентин, сватба, рожден ден или друго весело събитие.

Подробности

Подобни продукти в категория