• Новинка
AB BOOFAN Начало Декор Бял Сервировочный Тава 1 комплект 30 бр. Великденски Картонени Кутии За Яйца С Плът, Непълни Яйчни Купички, стойка За Тави За яйца, за Многократна у?

AB BOOFAN Начало Декор Бял Сервировочный Тава 1 комплект 30 бр. Великденски Картонени Кутии За Яйца С Плът, Непълни Яйчни

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

По време на великденските празници тези яйца могат да се използват за декорация на вашия дом или градинаТе ще станат незаменима част от вашия дом и украсяват своя великденски украси.Изработен е от висококачествени и износостойкого материал, със забележително качество на производство, ще се превърне в приятна обстановка за вас. празна кутия от яйца.Идеалното допълнение към всеки декора на фермерска къща или достойно допълнение към пасхалната декора.Картонени кутии за яйца.Изпълнена с глоба изработка, изглежда добре и е прекрасно, ще се превърне в чудесна украса за вашия дом.Празни кутии от яйца.Идеални за декорация за Великден партита, за да създадете празнична атмосфера и да направи вашият дом по-красив. контейнер за съхранение на яйца.Описание чудесно за споделяне на яйца в хоби, художествени занаяти, съхранение и транспортиране на великденски яйца и още много други Характеристики Цвят : бял Материал : пластмаса, хартия Размер : 6, 00 X4, 00 X4, 00 см Предпоставка включва 30 бр. х бели яйца (с окачен на въжето) 1 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория