• Новинка
TOYANDONA Детско Кърпи за баня, Одеяло за Количка, Памучно Детско Кърпа, Гъба за деца, Гъба за Малки Момчета, Памучно Муслиновое Одеяло, Удобно Детско Одеало, Памучен Амб?

TOYANDONA Детско Кърпи за баня, Одеяло за Количка, Памучно Детско Кърпа, Гъба за деца, Гъба за Малки Момчета, Памучно Муслиновое

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

ПАМУЧНИ НАМЕТАЛА - меко, дышащее и приятен за кожата кърпи за баня с добра влагопоглощающей способност, на които е удобно да се ползват, след душ или плуванеОДЕАЛО-СПАЛЕН ЧУВАЛ - прост дизайн, лек и удобен, в переноске.МУСЛИНОВОЕ ДЕТСКО КЪРПА - влагопоглощающий материал, който е дышащим, vi, БЕБЕШКИ ОДЕАЛА .Лек, което го прави добър избор за пътуването.Това е един чудесен комплект за къпане на детето.ОДЕАЛО за МОМЧЕТА, хавлии за Баня, подходящ за бебета и малки бебета, са най-добрите подаръци за новородено.ПАМУЧНИ НАМЕТАЛА - меко, дышащее и приятен за кожата кърпи за баня с добра влагопоглощающей способност, на които е удобно да се ползват, след душ или плуване.ОДЕАЛО-СПАЛЕН ЧУВАЛ - прост дизайн, лек и удобен, в переноске.МУСЛИНОВОЕ ДЕТСКО КЪРПА - влагопоглощающий материал, който е дышащим, vi, БЕБЕШКИ ОДЕАЛА .Лек, което го прави добър избор за пътуването.Това е един чудесен комплект за къпане на детето.ОДЕАЛО за МОМЧЕТА, хавлии за Баня, подходящ за бебета и малки бебета, са най-добрите подаръци за новородено.Осъществяване на списък 1 х детско кърпи за баня Особености -Материал : творческа детско одеало от чист памук -Размер : 90,00 X70,00 X0,50 см / 35,37 X27,51 X0, предварително възпирам. - Влагопоглощающий материал, който е дышащим и здрав за деца. - Чудесен избор за подарък на детето, одеало за бебета или новородени момчета. - Това не е само кърпи за баня, но и юрган, детско стеганое одеало, плат за увиване на бебета. - Креативен дизайн на шарката, която осигурява неговата популярност и практичност детски одеялам за момчета. - Кърпи за баня, изработени от висококачествен материал, който е супер и удобни детски гъби.Описание на продукта Детско оберточное кърпа Произведено от висококачествен материал, това е кърпа за душ безвредно за кожата и безопасен за използване. плажни кърпи за деца в голям размер, обертывают главата и тялото на детето, защита на децата от студ и твърди предмети.детско одеало Това детско кърпи за баня, фина изработка, с приятни нотки.

Подробности

Подобни продукти в категория