• Новинка
Силиконов калъф New World за PS5, Контролер за контролер PS5 Силиконов калъф-хастар за Противоскользящего защитен своята практика за Sony Playstation 5 DualSense Controller с бутоните за п?

Силиконов калъф New World за PS5, Контролер за контролер PS5 Силиконов калъф-хастар за Противоскользящего защитен

Buyers rating:
BGN 44.21

Налично

?Добави сцепление Нескользящая повърхност : Нескользящая повърхност е отличен за осигуряване на по-добро сцепление и подобряване на производителността на игритеСиликонов контролер PS5 е текстурированную повърхност с сухожилиями в частта, където се докосва вашата длан, което значително подобрява сцеплението и комфорт, идеален за подобряване на геймплея. ? Са идеални : Нашите калъфи от плъзгане на кожата за контролер PS5 са идеални за вашия контролер PS5, имат точен приятелка, лесен достъп до всички бутони, добавени 4 джойстика с бутоните за палеца, за да се гарантира перфектна защита за вашия джойстик.Предпазва вашия контролер PS5 от удари, драскотини. ? Съвместимост с контролер PS5 : мек и лъскав калъф от силикон материал ще ви впечатли това, доколко той е подходящ.Потни ръце, нищо повече не се страхуват! дава на вашите ладоням пълен обхват на възпроизвеждане на движения.играта на дълги часове непрекъсната игра. ? Лесна инсталация и премахване : Калъф за контролера PS5 се инсталира лесно и се отстранява с уникален дизайн позволява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да обвивка. предпазва контролер Play Station 5 от прах, драскотини, наранявания и ежедневна употреба.(Моля, махнете обвивката на нашето контролер PS5 преди зареждане на зарядно устройство. ✔ Опаковка включва в себе си - 1 х силиконов калъф, 2 броя дръжки за палеца (контролер PS5 в комплекта не са включени).Силиконов калъф за контролера PS5 с Противоскользящим покритие Ultra Grip Защитен калъф за контролера на Sony Playstation 5 Dual Sense - черен.

Подробности

Подобни продукти в категория

Xrd -ЗНАК на GUILTY GEAR - (PlayStation 4)
  • Новинка
Оценки:

Xrd -ЗНАК на GUILTY GEAR - (PlayStation 4)

Импортируемая играта японската версияСъвместима с американската система (region free).Японският език (мога�

BGN 13.35
Сакуна: от ориз и руини - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Сакуна: от ориз и руини - PlayStation 4

Добро действие върху платформата със страничен превъртане с помощта на селскостопански инструменти ка

BGN 2.67
Фантазия Гранблу: Срещу
  • Новинка
Оценки:

Фантазия Гранблу: Срещу

Анимебоец за играчи от всички нива Arc System Works, екипът на Blaz Blue, Guilty Gear, Dragon Ball Fighter Z, Cygames и Granblue Fantasy отварят

BGN 21.98