• Новинка
Спирала за мигли GECOMO Touching Long Eyelashes, Спирала за мигли с 4D Копринени влакна, Черен Обем и дължина, Водоустойчива Спирала, най-Добрата Удлиняющая спирала, Класическо Че?

Спирала за мигли GECOMO Touching Long Eyelashes, Спирала за мигли с 4D Копринени влакна, Черен Обем и дължина, Водоустойчива

Buyers rating:
BGN 3.03

Налично

СПИРАЛА За МИГЛИ GECOMO TOUCHING LONG EYELASHES : Значително удължава миглитеНанесете един слой, за да се получи естествен всекидневен вид, по-дълги, гъсти и тъмни мигли.Нанасяне на няколко слоя ви позволява да накладным ресницам внушителен вид.ОСТАНЕТЕ На МЯСТО през ЦЕЛИЯ ДЕН : Целта на нашата златна спирала GECOMO - да се превърне в любимата си туш.Благодарение на течна спирала за мигли Advance тя се задържа за повече от 24 часа, не се навива, без паучьих крака, без черни крапинок, без люспи, не пачкается, само красив перфектен грим за мигли на цял ден.ВОДОУСТОЙЧИВА СПИРАЛА : не, устойчиви на износване, но водоустойчиви и устойчиви на размазыванию.Не избледняват, не експандиран под въздействието на течаща вода или на сълзи.И лесно се отстранява със салфетка за отстраняване на грим без счупване на миглите.ИЗВИТА СИЛИКОН за КОСА : По вътрешния ръб се намира на кратко върховете, които помагат лесно да се прилага върху малки ресничките в долната част или в ъгли на очите.Външен край с по-дълги върховете помага да се удължат миглите и прави идеално разделяне.ГИПОАЛЛЕРГЕННАЯ СПИРАЛА за мигли : Нежна и натурална формула от 4 D копринени влакна за мигли, не дразни и не реже окото, е идеална за тези, които носят лещи и някой чувствителни очи. ✔Най-черната течност. ✔ Мигновени зашеметяващи резултати. ✔Висококачествена спирала за мигли с 4d копринени влакна. ✔ удлините по-пълна разделени мигли. ✔ Няма паучьих крака, комковатых, размазанных и отслаивающихся.

Подробности

Подобни продукти в категория