• Новинка
Гума Съраунд Край динамиката на Tangxi, 12-инчов Перфорирана Гума Говорител С Поролоновым Ръба, Пръстени Съраунд Звук Субуфера, Резервни Части за ремонт на динамиката ?

Гума Съраунд Край динамиката на Tangxi, 12-инчов Перфорирана Гума Говорител С Поролоновым Ръба, Пръстени

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Изработен от висококачествена гума, той е гъвкав, анти-стареене и издръжливЗащитете говорител от прах и го правят по-чисти.Увеличете бас и направете така, че вашите високоговорители звучи страхотно.Може да се замени стария 12-инчови гумена страна, може да се замени с JBL, Swans horn. махнете старата каучук-модерните и почистени от остатъци от лепило.Заменете го с нов.Изработен от висококачествена гума, той е гъвкав, анти-стареене и издръжлив.Защитете говорител от прах и го правят по-чисти.Увеличете бас и направете така, че вашите високоговорители звучи страхотно.Може да се замени стария 12-инчови гумена страна, може да се замени с JBL, Swans horn. махнете старата каучук-модерните и почистени от остатъци от лепило.Заменете го с нов.Корпуса на писеца е изработен от гумен материал и е трайна за ежедневна употреба.Е предназначена за осигуряване на висока производителност и на естествения процес на писане.Дръжка за професионалисти, която позволява писане, рисуване или за маркиране на документи и цифров начин.Параметри : Материал : гума Цвят : черен Вътрешен диаметър : 234 мм/9.2 инча Допълнителен диаметър : 242 мм/9.5 инча Допълнителен външен диаметър : 280 mm / 11,0 инча Външен диаметър : 295 мм / 11,6 инча Осъществяване списък : 1 * Говорител от пеноматериала Забележка : 1. Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния. Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Подробности

Material:
Rubber
Colour:
Black
Inner diameter:
234mm/9.2in
Secondary diameter:
242mm/9.5in
Secondary outer diameter:
280mm/11.0in
Outer diameter:
295mm/11.6in
    :
Package list:
1 * Speaker Foam:
Note:
1. Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.:
2. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.:

Подобни продукти в категория

JR Products 47875 Двухстенная печка
  • Новинка
Оценки:

JR Products 47875 Двухстенная печка

HD / SAT / КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ 3 Ghz с патентована висока производителност съединение, 3 Ghz.Тип с четири провод

BGN 2.82