• Новинка
PERFORMORE 6 Опаковки пластмасови клипбордов, 12 x 9 Прозрачни акрилни клипбордов със златен клипс, здрав Стилен клипборд с низкопрофильным скоба, идеален за домашни зани?

PERFORMORE 6 Опаковки пластмасови клипбордов, 12 x 9 Прозрачни акрилни клипбордов със златен клипс, здрав Стилен клипборд

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

? ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН — Златист метален клип подобрява цялостния вид на буфера за обмен и му дава елегантен външен видРаботейки с нашите буфер за обмен, ще продължи да се чувстват добре и да получават повече вдъхновение, а и това ще даде на вашия офис с елегантен външен вид и напълно ви издадат сред всички останали.Клипборды са здрави и трайни, което ги прави идеални за студенти и професионалисти в пътя!. ? УНИВЕРСАЛНА ПОВЪРХНОСТТА ЗА ЗАПИС "В ДВИЖЕНИЕ" — Клипборда осигурява стилен и функционален начин на писане, когато сте в движение и работи без писмено на масата.Трайни, устойчиви на унищожаване на пластмасови клипборды със заоблени ъгли за сигурност, извити кремена планк за обзавеждане вдигане на палеца и гумирани ръкохватки на натяжной поредицата предотвратяват смятие елементи, прикрепени към борда. ? ЗАКРЕПЕТЕ на ДОКУМЕНТИ С ПОМОЩТА на СОЛИДНА МЕТАЛНА клипове — Здрава пружина на клипса надеждно улавя хартия и изработени от здрав метал.Нашите таблети, оборудвани с здрава метална клипсой за регистрацията на ценните книжа с трайно дълготрайна пружина.Той е прозрачен и дебел, с гладки повърхности и ръбове, метална скоба е великолепна блестяща златна повърхност, което придава планшету необичаен, елегантен и естетичен вид. ? МАТЕРИАЛИ от високо качество — Нашият таблет е изработен от висококачествен акрил с метален клипс премиум-клас, който има силен усилие на затягане, което е доста здраво стискане на хартия.Отгоре също има малка плъзгаща се кука, която е идеална за закачане на техните между использованиями. ? ТВЪРДА, ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ ЗА ПИСАНЕ — издръжлива пластмаса ще запази вашия почерк, чист и четлив, а надеждна метална скоба, ще запази вашите книжа, събрани и упорядоченными.Той е толкова здрав и издръжлив, че може да се очаква, че той ще продължи дълго време.Прозрачни акрилни клипборды Performore със златен клипс в опаковка от 6 броя се съхраняват заедно с прозрачен акрил клипбордами PERFORMORE със златен клипс.Този удобен клипборда има отгоре златна клипсу за съхранение на вашите документи или бележник.Този удобен офис аксесоар е с размери шест на девет инча.Съхранявайте го на компютъра си или използвайте у дома, за съставяне на списъци със задачи.Този стилен клипборда е изработен от прозрачен акрил и има подвесную раздела, така че можете да го закачите навсякъде.Нашите таблети са здрави и трайни, което ги прави идеални за студенти и професионалисти в пътя!На страничните страни На всеки буфера за обмен и гравирани както на стандартна, така и metric линия, така че, ако сте пропуснали да си състав, тя винаги ще имате под ръка.

Подробности

Подобни продукти в категория

NAtURAL DOCtRINE - PlayStation Vita
  • Новинка
Оценки:

NAtURAL DOCtRINE - PlayStation Vita

Един и мултиплейър режими на работа : В играта са представени от един и мултиплейър режими с игра срещу и

BGN 29.99
Exideal мини led козметичен уред EX-120
  • Новинка
Оценки:

Exideal мини led козметичен уред EX-120

Подробна информация за продукта : Характеристики Exideal mini Използва 120 светодиоди с висока яркост и висока

BGN 205.46