• Новинка
CRADZZA -Принудителна на ЕМП, EMI RFID поредица с обратно наклонена черта Заземляющая плат, EMF, Антирадиационная, Предотвращающая изтичане на електронна информация, 59 см в?

CRADZZA -Принудителна на ЕМП, EMI RFID поредица с обратно наклонена черта Заземляющая плат, EMF, Антирадиационная,

Buyers rating:
BGN 40.41

Налично

[Сребърни влакна] : изработен е от полиэстеровой тъкан със сребрист на фибри приятна за кожата, мека, дишаща и удобна.Много подходящо направите калъфи за дрехи и радиационна мебели. [Висока ефективност екранировка] : Нашата плат, определяне на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ, е высокопроводящим материал.Повърхността на плъзгане е по-малко от 0,03 Om, а средно затихване в обхват от 30 Mhz до 18 Ghz е 85 db.Производителност shield варира от 10 Mhz до 5 Ghz. [Използването] : Използва се за извършване на радиационно-устойчиви облекло, радиационно-упорит бельо, радиационно-устойчиви на тапас, радиационно-устойчиви шапки, радиационно-устойчиви пижам, чаршаф радиационно-часова легла, радиационно-устойчиви на възглавници, за радиационно-устойчиви.Торби за спане и т. Ако се извършва радиационно защитно покривало, може да използвате тази връзка на няколко части. [Безопасно облекло и спално бельо, контактирующие с кожата] : Пердета и стенни покрития също са много добри.Дишаща, е подходящ за горещ климат, подходящ за шиене в съответствие с вашите нужди. [Инструкция за измиване] : Пере се със студена вода, да се използват меки (нефосфатное почистващ препарат), не се затварят, не са сухи, не са сухи, изгладени сухи, свежи желязо.Ако тъкан намалява в съответствие с тези указания и не е изложен на механични и химични влияния, тя трябва да запази своята защитна ефективност за неопределено време.Номер на модел : 354-151-797Материал : плат sofiq farazova много гъвкави, може да се използва като средство за радиационна защита за мобилни телефони, на екрана Wi-Fi, тъкани sofiq farazova, навеси, постелки или подстилок за дрехи, покриви sofiq farazova, калъфи за преносими компютри EMF или RFID-материали.Всичко, което можете да си представите.Ако едно нещо не е достатъчно, ние ви препоръчваме да купя още.Характеристики : 1. Плътен, мек и удобен плат. Мека връзка, а не леки хапчета. Фина висококачествена обрабатываемость. Плътен и висококачествен плат.

Подробности

Name:
Anti-radiation fabric, silver fiber, maternity dress fabric
Function:
anti-radiation, antistatic.
Composition and content:
silver plated polyester cloth.
Density:
24.
Weight:
95 (g / ㎡)
Width:
150 cm.
Size:
150 * 100 cm, 150 * 200 cm, 150 * 300 cm, 150 * 400cm, 150 * 500 cm
Specific use:
special uniforms, mothers and children, clothing, curtains
Silver fiber:
.
package:
1 * Radiological protection fabric:
Important advice:
Due to the difference between the different monitors, the image may not reflect the real color of the article. We guarantee that the style is the same as in the images. :

Подобни продукти в категория