• Новинка
SHUKELE LPHZ914 50шт Крафт-скоростна Кутия за крем Ковчег за бижута Кутия за етерични масла Кутия за мазила Общи Опаковъчна кутия с Подаръци (Цвят: черен размер луксозни ку?

SHUKELE LPHZ914 50шт Крафт-скоростна Кутия за крем Ковчег за бижута Кутия за етерични масла Кутия за мазила Общи Опаковъчна

Buyers rating:
BGN 6.00

Налично

Материал : крафт-хартия Количество : 50шт. Размер : 4x4x3 см, 4x4x4 см, 5x5x4 см, 5.5 см, 6x6x5 виж Тези подаръчни кутии, подходящи за съхранение на шоколадови бонбони, пуканки, детски играчки и подаръци за партита.Можете също така да се направи кутия с ръцете си в съответствие с вашите нужди.Подходящ за всякакви специални поводи, да се създаде добра атмосфера за вашата сватба, парти по случай рождения ден, девичнике, Коледа, годишнина и т. Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Материал : крафт-хартия Цвят : бяло, черно, каки Опаковка : 50 бр. само С няколко прости стъпки можете да направите хубава кутия за няколко секунди.Когато не се използва, може да се сгъва в плоска опаковка, да не заема много място.

Подробности

Подобни продукти в категория