• Новинка
Toyvian 34 бр. Детски Образователни Играчки, Играчки с морски животни, Играчки с Азбука, Детски Играчки за Душата, Играчки стаи, Бебешки Играчки За Баня Океан Аксесоари, ?

Toyvian 34 бр. Детски Образователни Играчки, Играчки с морски животни, Играчки с Азбука, Детски Играчки за Душата, Играчки

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Океанските играчки Донесе много повече радост на вашето дете по време на душДетски игри набор от : Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Играчки за домашни любимци : EVA, гладко шийн finish, не увреждат детската кожа.Детски образователни играчки : Силни и упорити, им е трудно да се прекъсне.Играчки за морски животни : Ярки цветни играчки с животни и фигури могат да привлекат вниманието на децата.Океанските играчки Донесе много повече радост на вашето дете по време на душ.Детски игри набор от : Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Играчки за домашни любимци : EVA, гладко шийн finish, не увреждат детската кожа.Детски образователни играчки : Силни и упорити, им е трудно да се прекъсне.Играчки за морски животни : Ярки цветни играчки с животни и фигури могат да привлекат вниманието на децата.Осъществяване Списък 34 x EVA играчки Характеристики - Цвят : както е показано играчки за душата. - Материал : детски играчки за душата на ЕВА. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока alphabet toys. -Размер на опаковката : около 12x20x7,5 см - Играчки с животни и фигури ярки цветове могат да привлекат вниманието на децата към детска играчка за баня. - Донеси много повече радост на вашата детска играчка за къпане по време на душ. - Твърдост и упоритост, номер на играчки не е лесно да се прекъсне. - ЕВА, полиран гладко, няма да навреди на детската кожа.Информация за стоки, Морски играчки с животни, Това е чудесен начин да събудите у вашето дете интерес към познание на числа и животни.

Подробности

Подобни продукти в категория