• Новинка
Чаша за Мастило за татуировки, Капачки за Пигментни Мастила, 200шт, Чаши за Мастило За Татуировки под формата На восъчни пити За Вежди, Държач За Грим, Чаши За Постоян?

Чаша за Мастило за татуировки, Капачки за Пигментни Мастила, 200шт, Чаши за Мастило За Татуировки под формата На восъчни

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Пръстени за мастило за татуировки вежди : Чаша за пигмента на татуировката е направена от висококачествена пластмасаОсвен това, те са произведени от естествен материал и са безвредни за околната среда, по-безопасни и полезни за здравето.Те са твърди, издръжливи и отлично запазване на пигмент за татуировки.Инструмент за лепило за удължаване на мигли : Чаша за пигмент за татуировки с уникална основата, предотвратява выливание мастило, лесен за употреба, чаши за мастило за татуировки, може да се използва за лепило за удължаване на мигли, грунд, средства за облекчаване на гел или на перманентен грим.Лесен за почистване : Чаша за мастило за татуировки tattoo доставки идеално за съхранение на пигмент за татуировки или мастило. лесни за използване инструменти за микроблейдинга вежди tattoo комплекти ще ви помогнат да завършите красива татуировка, стоки за съхранение на пигмент за татуировки или мастило за татуировки.Аксесоари за пигмент за татуировки : Чаша контейнер за мастило за татуировки, свободно се свързва катарами, формиращи вашия любим модел и може да се сгъва заедно, лесно се пренася при изхода, бързо, лесно и без елементарно почиства и съхранява.Лесно да се съхранява на : Комплекти от инструменти за микроблейдинга веждите с пет цветя, чаша се предлага в пет цвята, тези чаши за мастило за татуировки ще са в момента или в бъдеще, ще ви помогнат да завършите красива татуировка.Характеристики : 1. Е Предназначен за съхранение на пигмента на татуировката или мастило. Титуляр пигмент не е необходимо, спестява място и е лесен за употреба. Дебели тегло предотвратява переворачивание чаша в процеса на нанасяне на татуировка, което се отразява на ефективността на работа. Подходящ за професионална татуировка-салон или лична употреба.Параметри : Тип на продукта : Чаша за мастило за татуировки Материал : пластмаса Допълнителен цвят : бял, червен, розов, лилав, зелен Количество : 200 бр. Външен размер : 20 мм * 21,5 мм / 0,79 * 0,85 инча Вътрешен размер : 15,5 * 14,5 мм / 0,61 * 0,57 инча Тегло на опаковката : прибл.

Подробности

Item Type:
Tattoo Ink Cup
Material:
Plastic
Optional Color:
White, Red, Pink, Purple, Green
Quantity:
200Pcs
External Size:
20mm * 21.5mm / 0.79 * 0.85inch
Inner Size:
15.5 * 14.5mm / 0.61 * 0.57inch
Package Weight:
Approx. 360g
Package List:
200Pcs * Tattoo Ink Cups:

Подобни продукти в категория