• Новинка
Калъф QIVSTAR, Съвместим с Google Pixel 6A Diamond Butterfly, Стилен калъф от Изкуствена кожа Премиум-клас с Отделения за кредитни карти, Портфейл, устойчиви на краш-устойчив на надра?

Калъф QIVSTAR, Съвместим с Google Pixel 6A Diamond Butterfly, Стилен калъф от Изкуствена кожа Премиум-клас с Отделения за

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Съвместима модел : само Google Pixel 6 AМоля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. 【Висококачествени материали】 Висококачествен TPU и изкуствена кожа се използват за осигуряване на по-надеждна защита, външен кожен калъф има вградена мека обвивка, която е двойно по-предпазва вашия телефон и може да остане невредим, дори и след като случайно попадат на телефон, стойността на защита : Макс! ! !. 【Функционалност】 Тази чанта-портфейл за мобилен телефон е скрит слот за карта, в която могат да се съхраняват безопасно 3 част на вашата карта (кредитна карта / карта за достъп / карта на метрото / документ за самоличност / визитка) и чантата (за безопасно съхраняване част 2 на брой), с магнити, малки предмети, не ще бъде лесно да падне след затваряне на капака на телефона. 【Поставка】 Този калъф за телефон има вградена поставка, която ви позволява удобно да се провеждат видео разговори по микрофона, да четете и да гледате филми на вашия телефон, което е много удобно в ежедневието и освобождава ръцете си. 【Качествено обслужване】 Предлага малък каишка за мобилен телефон, който може не само да виси на мобилен телефон като украса, но и да изпълнява практически функции, като удобство за пренасяне и предотвратяване на загуба.Ние осигуряваме 24-часово професионално и качествено обслужване на клиентите.Гаранция : * Безплатна подмяна * или * Пълно възстановяване * за дефектните продукти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.Какво получавате : чанта за носене от 1 предмет (телефон в комплекта не са включени).За компанията QIVSTARS Компанията QIVSTARS е специализирана в продажба на стилни и висококачествени калъфи за мобилни телефони от висок клас.И всичко това на разумни цени.Съвместими модели : само Google Pixel 6 A Характеристики : - Това е продуктът от висококачествена изкуствена кожа, произведено от висококачествени изделия, ръчно изработени със спрей боя, обикновен дизайн за по-напреднали.

Подробности

Подобни продукти в категория