• Новинка
Универсален Протектор Карта ваксинация 4 X 3 инча, Държач за записи за имунизация, Карти Ваксинация, Прозрачен Винил Пластмасов Калъф с Водоустойчива затварящ се ци?

Универсален Протектор Карта ваксинация 4 X 3 инча, Държач за записи за имунизация, Карти Ваксинация, Прозрачен Винил Пластмасов

Buyers rating:
BGN 2.99

Налично

? Размер защитна карта за ваксина CDC е 4,49 "x 3,86", а вътрешен размер - 4,33 "x 3,42" Подходящ за повечето картодържатели 3x4. ?Ако вашата вакцинная карта с размер 4,15 "x 3,15", просто обърнете я и поставете на горната част на дъното, за да го плътно затворен. ? Този водоустойчив и прахоустойчив държач за карти ваксинация чудесно за съхранение на вашите важни хартиени икони или картички за сухота, чистота и безопасност. ?Покажи на картата ваксинация в авиолинии за бързо влизане - на Разположение за четене на баркодове и QR кодове, с помощта на скенер чрез видимото прозрачно защитно прозорец - Отлично подходящ за учители, студенти, медицински сестри, лекари, офис работници, доброволци, държавни служители, полиция и много други. ? Комплексно използване и повторно използване за водене на медицинска документация или на специални промоционални дейности, срещи, концерти, конференции, фестивали, посещение на събития, семейни и училищни срещи, магазин бирок, дейности за набиране на средства, екскурзии, родителски комитет, транзитен автобус, VIP-пропускателни пунктове, бизнес-конференции, търговски изложения, авиокомпании и много други. ? Тези защитни фолиа за карти ваксинация плоски и изглеждат добре, не е крехък и не се деформира. ? ? Материал от PVC-поливинилхлорид, устойчива на износване и устойчиви на корозия. ?? Прозрачна торбичка за картички, изработени от гъвкав материал, който е подходящ за продължителна употреба. ?? Е подходящ за защита и носене на карти за ваксинация с дизайн висящи прорезей / дупки.Дръж или скриване, като огърлица, техните видими табелки с имена на снимката за самоличност, или важни медицински документи под яке или над риза.На бар-кодове и може да сканира чрез винил материал на всеки скенер-читателя.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пакети за партита 4X9,5 20 / Кг-Egglectic
  • Новинка
Оценки:

Пакети за партита 4X9,5 20 / Кг-Egglectic

Идеален за приготвяне на бонбони, сладкиши, крендельков и много другиЗабавен дизайн за великден, свърза

BGN 20.80
Пневматичен ударен ключ GT-1600PL
  • Новинка
Оценки:

Пневматичен ударен ключ GT-1600PL

Цялата отслеживаемая доставка ● За промишлени и автомобилни услуги, който изисква висок въртящ момент.

BGN 185.48