• Новинка
Закачалка за дрехи, Метални свободно стояща закачалка за дрехи, лост за окачване на дрехи, Лаптоп, Органайзер за връхни дрехи с долния рафт, 110 × 152 см (Цвят: черен бат?

Закачалка за дрехи, Метални свободно стояща закачалка за дрехи, лост за окачване на дрехи, Лаптоп, Органайзер за връхни дрехи

Buyers rating:
BGN 64.67

Налично

【Здрава стоманена рамка за закачалки】Цялата рамка за закачалки изработени от стомана, покрита с покритие покритие и обработка, различна степен на стабилност, здравина и издръжливост, устойчивост на корозия и ръжда 【Висока носеща способност на】Удобна наклонена метална рамка предпазва дрехите от удара в стената и осигурява стабилна основа, благодарение на което закачалка няма да падне. 【Модерна закачалка за дрехи】 Тази модерна закачалка за дрехи може да направи вашата стая чиста и светла, независимо дали е в стаята си или в хола.Идеалната закачалка за дрехи може да отговори на вашите ежедневни нужди. 【Комплексно използване】 Това осигурява допълнително пространство.Например, пералня, спалня, дрешник, кухня, таванско помещение, мазе и гараж за задоволяване на различни нужди. 【Лекотата на монтажа】 Идва с всички необходими детайли и инструменти, само с няколко прости стъпки за инсталиране може да се използва веднага.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас чрез. -Тази закачалка за дрехи представлява перфектна комбинация от закачалки за дрехи, платформа за съхранение на обувки и рафтове.-Осигурява отлична якост и стабилностьэто определено е здраво.-Прост и функционален дизайн предоставя незабавно за съхранение в всяка стая.-Този шкаф за съхранение като път, подходящ за домашна употреба, офис употреба, употреба в общежитието.-Добре проектирана, изключително функционални, и доста лесно да се събере на един човек.Технически характеристики : Материал : тръба от хромирана стомана Размер : Различни варианти на размери Максимална статична товароносимост : 50 кг Съдържание на кутията : 1 x Закачалка за дрехи 1 x Инструкция за монтаж на аксесоари Без значение, ограничено ли пространство или търсите иновативно решение за съхранение на дрехи, тази закачалка за дрехи тук, за да ви помогнем!✔Поради ръчно измерване има отклонения между действителните размери и определен размер. ✔ Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане, цвета на обекта е малко по-различно, моля, извинете ме! ✔ Ако имате някакви въпроси в процеса на инсталиране на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви служи.

Подробности

Подобни продукти в категория

KiNSMART 1967 Chevy Camaro Z/28 1/37 Жълт
  • Новинка
Оценки:

KiNSMART 1967 Chevy Camaro Z/28 1/37 Жълт

са подбрани модел автомобил в мащаб 1 : 37, изработени по поръчка (без кутия)Размери : 5 см дължина x 2 инча ши

BGN 2.33