• Новинка
Прекрасна Роза, Окунутая в Злато, 24 Каратово Позлатените Покритие, Истинска Роза, Завинаги Записана Рози Цвете, Подарък за Жена, Майка, Приятелка, Я за рожден Ден, Ко?

Прекрасна Роза, Окунутая в Злато, 24 Каратово Позлатените Покритие, Истинска Роза, Завинаги Записана Рози Цвете, Подарък

Buyers rating:
BGN 32.87

Налично

♥【Никога не увядающая роза, обмакнутая в злато】 Всички рози са пресни, ги нарязани, Цялата роза и стръкове потопени в розово злато, за да се избегне гниене и запазване на по-дълъг живот ♥【Изберете най-подходящия цвят 】 Различни цветове на рози са различни значения, червена роза означава страст, смелост, вечната любов и надежда, Синята роза означава чистота и прозрачност, е необичайно и бижу; Изберете такава, за своята съпруга, майка, баба, сестра, дъщеря отиде, приятелка, тя ще накара я да се чувства желана и обичана. ♥ 【Истинска роза, ръчно изработени 】 Благодарение на ръчна работа тази сребърно покритие роза никога не избледняват и не деформират, за производството на само един изделия изчезва за повече от 4 дни, ръчно изработени и 65 стъпки; Всяка позлатена роза ценно и естествено е различно; Тя е толкова особена и определено заслужава място уникално. ♥ 【Идеален избор за подарък 】 Искате ли да покаже своята любов, благодарност, съпричастност или да се извини, тези вечни рози на 24-тысячном дългия стеблото винаги ще бъде идеален подарък за нея за рожден Ден, годишнина от сватба, на участието, Свети Валентин, Ден на майката, най-сладък ден, ден на благодарността, Коледа и т. ♥ 【Изискан подарък кутия 】 Вие или вашият любим човек ще получите розова роза със златен блясък 24 карата, прозрачна поставка за показване на рози, прекрасен подарък кутия; Ние сме тук 24/7, ако имате нужда от някаква помощ, за продажба на Ejoyous Roses, просто се свържете с продавача. ♥【Никога не увядающая роза, обмакнутая в злато】 Всички рози са пресни, ги нарязани, Цялата роза и стръкове потопени в розово злато, за да се избегне гниене и запазване на по-дълъг живот. ♥【Изберете най-подходящия цвят 】 Различни цветове на рози са различни значения, червена роза означава страст, смелост, вечната любов и надежда, Синята роза означава чистота и прозрачност, е необичайно и бижу; Изберете такава, за своята съпруга, майка, баба, сестра, дъщеря отиде, приятелка, тя ще накара я да се чувства желана и обичана. ♥ 【Истинска роза, ръчно изработени 】 Благодарение на ръчна работа тази сребърно покритие роза никога не избледняват и не деформират, за производството на само един изделия изчезва за повече от 4 дни, ръчно изработени и 65 стъпки; Всяка позлатена роза ценно и естествено е различно; Тя е толкова особена и определено заслужава място уникално. ♥ 【Идеален избор за подарък 】 Искате ли да покаже своята любов, благодарност, съпричастност или да се извини, тези вечни рози на 24-тысячном дългия стеблото винаги ще бъде идеален подарък за нея за рожден Ден, годишнина от сватба, на участието, Свети Валентин, Ден на майката, най-сладък ден, ден на благодарността, Коледа и т. ♥ 【Изискан подарък кутия 】 Вие или вашият любим човек ще получите розова роза със златен блясък 24 карата, прозрачна поставка за показване на рози, прекрасен подарък кутия; Ние сме тук 24/7, ако имате нужда от някаква помощ, за продажба на Ejoyous Roses, просто се свържете с продавача.

Подробности

Подобни продукти в категория