• Новинка
Подаръци за любителите на миещи мечки От LELVO В теб Е Силата, Търпението и Страстта, козметични чанти за майки, Момичета, Жени, Учители, най-Добрата приятелка, Тоалетн?

Подаръци за любителите на миещи мечки От LELVO В теб Е Силата, Търпението и Страстта, козметични чанти за майки, Момичета,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

♥ Материал : Чантата е изработена от полиестерни влакна и застегивается на метален цип ♥ Размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).СЪВЕТИ : Допустима грешка при измерване на ръка. ♥ Чанта с надпис "нося на шум дами".Това ще бъде добър подарък, ако приятеля си нов дом или ще навещаете друг дом.Това ще бъде добър избор за новогодишната парти, рожден ден и коледното парти. ♥ Пчела-ТИ-тбилиси.Винаги се радвам в тебе, ти си красива.Идеален подарък за гримьор или любителски с грим.Това ги с перфектен размер, за да поддържа всичките си стоки от първа необходимост, на едно място!. ♥ Перфектната чанта за съхранение на целия си грим и аксесоари bits & bobs в безопасност.Идеални за всяко пътуване, ако искате да имате при себе си всичките си аксесоари (козметична четка за тоалетни аксесоари, ключове, канцеларски материали, документи за самоличност и т. ♥ Материал : Чантата е изработена от полиестерни влакна и застегивается на метален цип. ♥ Размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).СЪВЕТИ : Допустима грешка при измерване на ръка. ♥ Чанта с надпис "нося на шум дами".Това ще бъде добър подарък, ако приятеля си нов дом или ще навещаете друг дом.Това ще бъде добър избор за новогодишната парти, рожден ден и коледното парти. ♥ Пчела-ТИ-тбилиси.Винаги се радвам в тебе, ти си красива.Идеален подарък за гримьор или любителски с грим.Това ги с перфектен размер, за да поддържа всичките си стоки от първа необходимост, на едно място!. ♥ Перфектната чанта за съхранение на целия си грим и аксесоари bits & bobs в безопасност.Идеални за всяко пътуване, ако искате да имате при себе си всичките си аксесоари (козметична четка за тоалетни аксесоари, ключове, канцеларски материали, документи за самоличност и т.Ние сме специализирани в подбора за вас идеалната козметика чанти за всеки повод (или изобщо без повод)!КАК да се влюбя чантата СИ : -Пере в машина. -Ние препоръчваме на електрическо и в студена вода, след което се мотае да изсъхне.

Подробности

Подобни продукти в категория