• Новинка
Залепваща Поставка за Сешоар LUDROP за стена, Поставка за Сешоар за Инструменти за Полагане, Държач за Сешоар за Тоалетна Масичка, Стенен Държач За Сешоар, Стенни Пост?

Залепваща Поставка за Сешоар LUDROP за стена, Поставка за Сешоар за Инструменти за Полагане, Държач за Сешоар за Тоалетна

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Екологично чисти материали】 : Стойка за съхранение на сешоар е направена от висококачествен ABS-материал, който е траен и не е податлива на корозияКажете сбогом на корозия и ръжда и повече не се притеснявайте за петна от ръжда. 【Многофункционален склад】 : Има два варианта на тази поставка за сешоар, един без кофи за съхранение.Друга - с кошница за багаж, която представлява "две в едно" за съхранение и складиране, като ви предоставя повече възможности за съхранение.Можете не само да нанесе сешоар за коса.В ведерке за съхранение може да се съхранява, гребен, самобръсначка и други елементи. 【Многоцелеви намоточный стълб】 : За съхранение на кабели трябва само да ги увийте в кръг и се мотае, напълно взема решение за обемни задачи.В допълнение към възможностите за наматывать тел.В него също така може да се съхранява панделки за коса, дъвка, гривни, перли за вана и т., че много тактично. 【Ъглова конструкция под ъгъл 45 ° 】 : Леко извита ъглова конструкция осигурява безопасността на сешоара, и може безопасно да сложиш без да падне.Този държач за сешоар подходящ за 99% фенов. 【Гаранция за обслужване на】 : Ние ще ви предоставим висококачествени продукти и първокласни услуги.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Надявам се да ви харесат нашите продукти. 【Екологично чисти материали】 : Стойка за съхранение на сешоар е направена от висококачествен ABS-материал, който е траен и не е податлива на корозия.Кажете сбогом на корозия и ръжда и повече не се притеснявайте за петна от ръжда. 【Многофункционален склад】 : Има два варианта на тази поставка за сешоар, един без кофи за съхранение.Друга - с кошница за багаж, която представлява "две в едно" за съхранение и складиране, като ви предоставя повече възможности за съхранение.Можете не само да нанесе сешоар за коса.В ведерке за съхранение може да се съхранява, гребен, самобръсначка и други елементи. 【Многоцелеви намоточный стълб】 : За съхранение на кабели трябва само да ги увийте в кръг и се мотае, напълно взема решение за обемни задачи.В допълнение към възможностите за наматывать тел.В него също така може да се съхранява панделки за коса, дъвка, гривни, перли за вана и т., че много тактично. 【Ъглова конструкция под ъгъл 45 ° 】 : Леко извита ъглова конструкция осигурява безопасността на сешоара, и може безопасно да сложиш без да падне.Този държач за сешоар подходящ за 99% фенов. 【Гаранция за обслужване на】 : Ние ще ви предоставим висококачествени продукти и първокласни услуги.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кърпи 3dRose Florene Birds - Freedom - (twl-7350-1)
  • Новинка
Оценки:

Кърпи 3dRose Florene Birds - Freedom - (twl-7350-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 1.00