• Новинка
SLNFXC Облекло, Висящи прахоустойчив калъф Дрехи Облечи Дрехи Костюм, Палто, Чанта За багаж Чанта за дрехи от нетъкан текстил (Цвят: тъмно каки, Размер: 60x10x125 см)

SLNFXC Облекло, Висящи прахоустойчив калъф Дрехи Облечи Дрехи Костюм, Палто, Чанта За багаж Чанта за дрехи от нетъкан текстил

Buyers rating:
BGN 375.32

Налично

Лесно да се заеме: Издръжлив дизайн с цип, прахоустойчив калъф така просто да се сложи в гардероба и да се грижим за дрехи。Прозрачна и видима : всички дрехи се вижда от пръв поглед, и вече няма нужда да губите време за избор всеки ден. избраната нетканая плат + прозрачен материал.Дизайн с горния отвор, удобен за всички видове закачалки. Гладка светкавица, която може да се тегли по желание, процеса на гальванопокрытия метален материал.Заглавие : Прахоустойчив калъф за дрехи Материал : нетъкан текстил + прозрачен Цвят : светло синьо, тъмно синьо, каки, лилаво, тъмно синьо, бяло, сиво, розово Лесно да носите със себе си : Издръжлив дизайн с цип, прахоустойчив калъф така просто носят в гардероба си и да се грижим за дрехи. Прозрачна и видима : всички дрехи се вижда от пръв поглед, и вече няма нужда да губите време за избор всеки ден. избрания от нетъкан текстил + прозрачен материал. Дизайн с горния отвор, удобен за всички видове закачалки. Гладка светкавица, която може да се тегли по желание, процеса на галванични покрития от метални материали. Комплектът включва : 5 позиции за прах за дрехи Забележка : Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят.За подробно сравнение на размери, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Ако има проблем със стока, моля оставете съобщение, преди да оставят лош съвет.

Подробности

Подобни продукти в категория