• Новинка
Буркани за подправки Weselljars 24 бр с етикет, Буркани за подправки от утолщенного стъкло с бамбукови капаци, Херметични Бутилки за подправки със силикон фуния за удобс?

Буркани за подправки Weselljars 24 бр с етикет, Буркани за подправки от утолщенного стъкло с бамбукови капаци,

Buyers rating:
BGN 13.93

Налично

Отлична пропускливост - Вътре бамбукови капаци няма пластмасови части, така че връзката бамбукови капаци със стъклена бутилка става по-здрав и осигурява по-добра херметичност за запазване на съставки, свежи и сухиИ нашите бамбукови шапки изглеждат много по-добре, отколкото повечето други.Никакви метални части - В продукта няма метални части, затова не е нужно да се притеснявате за това, че метал ръждясва и това ще се отрази на вкуса и продукти за сигурност.Утолщенное стъкло - Всички буркани за подправки, изработени от утолщенного стъкло, така че е лесно да се счупят.Хранително стъкло без бисфенол А и олово с висока прозрачност, за да ви е по-лесно да се види, колко е останало в буркани за подправки. Фуния 2 в 1 - Използвайте фуния за лют червен пипер, черен пипер и други подправки с малки гранули.И използвайте фуния за билки, кафе на зърна и други подправки с големи гранули.Няма нужда да се променя фуния всеки път, когато имате нужда от различни видове подправки. 24 Буркани за подправки, 135 готови етикети и 25 празни етикети - това е достатъчно за етикетиране на ежедневно използваните подправки и дори повече.

Подробности

Подобни продукти в категория

Природа Модели Vallejo VALSC433, Розов
  • Новинка
Оценки:

Природа Модели Vallejo VALSC433, Розов

Природа AV Vallejo Фантазийный връзка розово, голям : 6 mm Природа Vallejo са представени в широка гама от размер�

BGN 2.15
Крученое Дантела S. I. C, Кремовое
  • Новинка
Оценки:

Крученое Дантела S. I. C, Кремовое

Цвят : №02 СметанаРазмер : (Широчина) на Около 0.5 инча (12 мм), (Дължина) 98,8 фута (30 м) (1 ролка).Материал : 100% пам�

BGN 50.81