• Новинка
C2D Joy е Съвместим със сменен каишка Garmin Forerunner 310XT с быстроразъемной пружинна каишка и инструмент, спортен Мрежест каишка, Найлонов ремък за часовете за спорт и хране?

C2D Joy е Съвместим със сменен каишка Garmin Forerunner 310XT с быстроразъемной пружинна каишка и инструмент, спортен Мрежест

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Изберете размер, за да се запознаете с правилата за връщане на стоката ☑️ Оригиналната конструкция от найлон мрежа : плътни панти осигуряват мека подплънка, което позволява да се отвръща на влагата, от обратната страна абсорбира потта, подходящ за тренировки и спорт. ☑️ Конструкция с кука И контур : с от 5 бр. надеждно и издръжлив закрепляются с помощта на съединителни линии и лесно се регулира в зависимост от големината на китката си, не се тревожи за падането. ☑️ ДИШАЩА и бързосъхнеща : мека окото на допир 24/7, найлон с повече от 4000 дупки пропуска пот и въздух, да не се усеща лепкава при изпотяване. ☑️ ПРОТИВОАЛЛЕРГЕННЫЙ дизайн : много добре се държи, без никакви признаци на износване, не причинява сърбеж, тъй като оригиналната силиконова лента дразни кожата, подходящ за китката с ширина 5,5-9,5 инча. ☑️ Гаранция и сервизно обслужване : Гаранция 6 месеца без проблеми.По всеки въпрос, просто се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Найлонов ремък се продава в продължение на 3 години, около 100 хиляди купувачи са се възползвали от часовник Garmin forerunner 920 XT, 935, 945 за триатлон и оставиха на повече от 5 хиляди коментари.Ние обобщава сделки, решаване на критични проблеми и подобряваме дизайн и структура.Вече на нашата страница можете да закупите найлонови ленти 2 х стилове.

Подробности

Подобни продукти в категория

Микаса Парк Лейн Сърдечен
  • Новинка
Оценки:

Микаса Парк Лейн Сърдечен

Европейският изцяло оловен кристал капацитет от 2 грама.Дизайн с дълбоки деколтета чудесно отразява св�

BGN 2.33
Хромированное Стъкло Sanrio 858854
  • Новинка
Оценки:

Хромированное Стъкло Sanrio 858854

Размер на продукта : около 7*7* 9 см, обем : около 230 мл Основни материали : стъклоНе термостойкое стъкло.Да Н

BGN 23.33
NIBCO T-595-Y-LF 11/4 THRD FULL PT 3-PC BV
  • Новинка
Оценки:

NIBCO T-595-Y-LF 11/4 THRD FULL PT 3-PC BV

ГъвкавостПомалко тегло, отколкото вентили и кранове фитинги.Лекота на работа.Много опции за обработка.�

BGN 0.33