• Новинка
Опаковка за многократна употреба на опаковки Aidwey с нож и полиетиленово фолио с размер 12 X 492 инча. Голяма опаковка за хранително-вкусовата фолио, алуминиево фолио и ?

Опаковка за многократна употреба на опаковки Aidwey с нож и полиетиленово фолио с размер 12 X 492 инча. Голяма опаковка за

Buyers rating:
BGN 10.99

Налично

【Безопасно рязане】 Този предмет е безопасен за използване, и не се притеснявайте за съкращения отпечатъци, вграден остър нож се прави получават най повърхност чистНож за храна филм с двустранно плъзгаща острие могат да се режат един нож, така че вече не трябва да се използват опасни ножове и други инструменти. 【Високо качество】 Този диспенсер за храна филм здрав, неговата машина е здрава. 【Многоцелеви】 Многофункционален предмет Aidwey е подходящ не само за храна филм, но и за купа / алуминиево фолио, хартия за печене и т. на 【Съвместимост】 Диспенсер за пластмасови опаковки побира пластмасов филм с размер от 2 инча x 60 фута до 12 инча x 1700 метра.Най-голям размер на инсталационния ролка пластмасово фолио е 12 см x 1700 метра.Най-малък размер на инсталационния ролка от пластмасов филм е 2 инча х 60 метра. 【Безопасни материали】 Пластмасов филм, изработен от действително нетоксичен суровини и не съдържа BPA.Тя е много безопасен. 【Безопасно рязане】 Този предмет е безопасен за използване, и не се притеснявайте за съкращения отпечатъци, вграден остър нож се прави получават най повърхност чист.Нож за храна филм с двустранно плъзгаща острие могат да се режат един нож, така че вече не трябва да се използват опасни ножове и други инструменти. 【Високо качество】 Този диспенсер за храна филм здрав, неговата машина е здрава. 【Многоцелеви】 Многофункционален предмет Aidwey е подходящ не само за храна филм, но и за купа / алуминиево фолио, хартия за печене и т. на 【Съвместимост】 Диспенсер за полиетиленово фолио притежава полиетиленово фолио с размер от 2 инча x 60 фута до 12 инча x 1700 метра.Най-голям размер на инсталационния ролка полиетиленово фолио е 12 см x 2000 фута.Най-малък размер на инсталационния ролка от пластмасов филм е 2 инча х 60 метра. 【Безопасни материали】 Пластмасов филм, изработен от действително нетоксичен суровини и не съдържа BPA.Тя е много безопасен.

Подробности

Подобни продукти в категория