• Новинка
WHYUNM26 Преносима Сигарная Пепелник Метална Креативен Дизайн на Аксесоари За Цигари с Овална Форма От Сплав С Пепелник Пътна Поставка За съхранение на 1 Пура за Стръм?

WHYUNM26 Преносима Сигарная Пепелник Метална Креативен Дизайн на Аксесоари За Цигари с Овална Форма От Сплав

Buyers rating:
BGN 22.40

Налично

?【БЛАГОРОДНА ПЕПЕЛНИК】 Благодарение на 100% высококачественному метал и плавно изгибам пепелник прилича на произведение на изкуството, което може да бъде едновременно здрав и стиленНеговата изящна изработка никога не ще бъде погрешен избор за вашия тънък вкус. ?【КРЕАТИВЕН И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Метален блясък на вътрешния слой и спокойно и тържествено цвят на външния слой не само отразяват текстура пепелници, но и придават строг бизнес стил.Могат да се използват като украса за дома и офиса. ?【ВЗЕМЕТЕ го С вас навсякъде】 Идеалният компактен размер, което го прави една от най-добрите пепелници за пътуване или престой в къщи.Той е само малък ъгъл в багажа или в чантата си.Пепелник за пури - чудесен избор, когато уреждането на перекур или организиране на срещи за пури с приятели. ?【ЛЕСНО почистване】 Благодарение на необслуживаемому материал, този титуляр за пепел не се страхува от драскотини и вдлъбнатини.Освен това, още една особеност - много лесно за почистване.При обикновен ополаскивании или протирании повърхността отново ще стане лъскава. ?【ГЪВКАВОСТ на ИЗПОЛЗВАНЕТО на】Стилен и изискан дизайн пепелници cool за пури в съчетание с оригинални зажигательным устройство flint fire starter е страхотно за провеждане на дейности вътре и на открито, като например у дома, офиси, барове, кафенета, хотели, ресторанти, партита и дори и като подаръци на приятелите си. ❤️Характеристики : Безопасно събира и помага да се ограничи миризма.Просто натиснете, за да открие, и да се разпорежда с цел освобождаване за запечатване.Здрава и практична за всекидневна употреба.При използване на тази пепелници няма да бъде разлетаться пепел, фасове бързо ще гаситься, се отстраняват скрити опасности, се осигурява безопасност и опазване на околната среда.Използва се за дом, офис, двор, ресторант и т., Експлоатацията и използването на : отнася се до напорной пепелник, изработен от метал, с отделяне нагоре и надолу, която може да се пере!Пепелник с дръжка на капака, кликнете върху нея вътрешен пръст, автоматично и бързо се обръща!❤️ Параметри : Материал : цинк сплавцвет : черен, сив Размер : 162*71 мм Тегло : 174 грама ❤️ на Помещение включва : 1 * Пепелник ❤️ Забележка : 1.

Подробности

Material:
Zinc alloy
Color:
Black,Gray
Size:
162*71mm
Weight:
174g
❤️Package includes:
1*Ashtray:
❤️Note:
1.Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Подобни продукти в категория