• Новинка
Разделител на екрана на телефона GOWENIC, Машина За Разделяне на LCD екрана, Инструмент за ремонт на екрана на телефона, Инструмент за облекчаване на задната корица на е?

Разделител на екрана на телефона GOWENIC, Машина За Разделяне на LCD екрана, Инструмент за ремонт на екрана на телефона, Инструмент

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Силно усвояването на】 : Оборудван с вендузата и монтиране на стена, които могат добре да задържа на телефона, а силата на засмукване силна, за да се предотврати преместване на екрана 【Многократно използване на】 : Универсална скоба за разделяне на LCD екрана за разделяне на екрана, без отопление, облекчаване на задната корица, за определяне и затягане на дънната платка и т. 【Регулиране на дръжката】 : Дръжка с винтовым стена осигурява по-надеждно позициониране и предотвратява разкъсване на екрана, издърпайте дръжката, така че тя се плъзна нагоре и надолу. 【Завъртане на конструкцията】 : Устройството поддържа завъртане на 360 градуса лесна за използване и позволява да се избегне изключване на кабели или възли при смяна на екраните на телефона. 【СИЛИКОНОВА РАМКА】 : Разделител на екрана има силиконовата рамка от двете страни, което позволява да се избегнат повреди, причинени от прекомерно усилие при изчакване на телефона, и да е годна за работа.

Подробности

Подобни продукти в категория