• Новинка
MYBAQ, Вилица за плодове, Десертни вилици - Вилица за предястие, Комплект Вилици - Малки Вилици За предястие, Мини-Вилици за плодове Сребрист цвят, 6 Вилици с Кофички за ?

MYBAQ, Вилица за плодове, Десертни вилици - Вилица за предястие, Комплект Вилици - Малки Вилици За предястие, Мини-Вилици

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Комплект вилици за плодове от неръждаема стомана 304】разклона за плодове изработени от неръждаема стомана 304 с гладка повърхност и комфортно усещанеБлагодарение на компактния си и деликатни дизайн ще ви бъде по-лесно да се насладите на плодове, нарязани на малки парченца, които ще повишат качеството си на живот. 【Тубус за съхранение от неръждаема стомана 304, удобен И чист】 десерт вилица и с тубусом за съхранение за всички вилици бяха грижливо изложени и до него е лесен достъп.Тази отличителна тръба може да се постави на маса за хранене, което значително подобрява цялостния вид на масата. 【СГЪСТИ материал】 вилица за коктейли изработени от сгъсти неръждаема стомана 304, което осигурява гаранция за качество.На допир тя е кръгла, плътна и гладка, което позволява да го използвате по-свободно. 【МИКРОВЪЛНОВА титановое покритие】 вилици за закуски с помощта на технология микровълнов титан покритие, метал титан, устойчиви на корозия на нови височини, не само не избледнява и не губи цвета, но и по-трайни. 【ЗАОБЛЕНИ зъбите са вилици, лесно почистваща】 вилици за плодове с полирана повърхност, гладка повърхност за лесно почистване, както и заоблени дизайн на зъбите вилици, която позволява лесно пронизвам плодове, прави вашето ястие по-красив.Характеристиките на продукта : Материал е от неръждаема стомана 304, гладка повърхност, усещането за комфорт в ръка. ➤ С помощта на тръба за съхранение можете да се прибират всички вилица заедно. ➤ Технология титан покритие за микровълнови фурни, няма ръжда.➤ Полиран обработка на повърхността, гладка и лесна за почистване. Марка : mybaq Име на продукта : Комплект вилици Материал на продукта : неръждаема стомана 304 Цвят на продукта : сребрист размери на продукта : кутия за съхранение на : 1,97 "L X 1,97 "W X 3.1" От H, дължина на вилиците : 5,1 "L Тегло на продукта : 0,3 кг на пакет включва : 1 * кутия за съхранение, 6 * вилица Забележка : 1. Размер се измерва ръчно, неизбежно възникват са грешки, действително получени обект има предимство.

Подробности

Подобни продукти в категория

Рафаел 8408 Колински Кръг № 2
  • Новинка
Оценки:

Рафаел 8408 Колински Кръг № 2

Материал : КолинскиСтрана на произход : Франция.Материал : Колински.Страна на произход : Франция.Компани�

BGN 31.03
Въртяща се плоча NI160
  • Новинка
Оценки:

Въртяща се плоча NI160

Материал : Стомана / трехвалентный хромат; натоварване : 110,2 паунда (50 кг)Материал : Стомана / трехвалент

BGN 2.00
Anncus 50 бр./лот XL4001E1 XL4001E XL4001 SOP8
  • Новинка
Оценки:

Anncus 50 бр./лот XL4001E1 XL4001E XL4001 SOP8

Поръчка : Да Работна температура : 40 ° C ~ 85 ° C Разсеяни мощност : 5,1 По ~ 15 В Тип : Регулатор на напрежение.XL400

BGN 33.68